Aprila prihaja kar 8 novih serij. Vse imamo zbrane na enem mestu
Aprila prihaja kar 8 novih serij. Vse imamo zbrane na enem mestu

Aprila prihaja kar 8 novih serij. Vse
imamo zbrane na enem mestu

April v priljubljene pretočne storitve prinaša številne nove filmske in televizijske naslove. Med njimi prednjačijo nove serije, osem najbolj zanimivih pa vas čaka spodaj!

Ripley

Psihološka triler serija Ripley je na Netflix prispela 5. aprila. To je še eno srečanje z literarnim likom, ki smo ga spoznali v filmu The Talented Mr. Ripley. Tokrat so naslovno vlogo zaupali Andrewu Scottu.

Ripley

Sugar

Po zaslugi serije Sugar vidimo slavnega igralca Colina Farrella v redkem izletu na male zaslone. Tokrat mu je bila zaupana naslovna vloga zasebnega detektiva v seriji, katere premiera je 5. aprila, na platformi Apple TV+. Zaplet serije je na kratko predstavljen s temi besedami: Enigmatični zasebni detektiv se bori z osebnimi demoni, medtem ko preiskuje izginotje ljubljene vnukinje hollywoodskega producenta.

P.S.: To jesen bomo na malih zaslonih videli Colina Farrella kot legendarnega negativca Pingvina v istoimenski seriji.

Sugar

Fallout

Serija Fallout je nov naslov, ki bo zagotovo pritegnil ljubitelje znanstvene fantastike. Postavljen v postapokaliptični Los Angeles, spremlja naslovne junake, ki so prisiljeni živeti v podzemnih bunkerjih, da bi se zaščitili pred sevanjem, mutanti in roparji. Premiera serije je predvidena za 11. april na platformi Prime Video.

Fallout

Franklin

Zgodovinska serija Franklin je biografski naslov, ki se osredotoča na življenje ene ključnih osebnosti ameriške zgodovine – Benjamina Franklina. Vloga slavnega državnika, znanstvenika in pisatelja je bila zaupana Michaelu Douglasu. Premiera je predvidena za 12. april na platformi Apple TV+.

Zanimivo, da to ni edini državnik, ki ga bo letos igral Douglas. Sledi mu delo pri seriji Reagan & Gorbachev, v kateri si bo male zaslone delil s Christophom Waltzom.

Franklin

The Sympathizer

Robert Downey ml. se po več kot dvajsetih letih vrača na male zaslone. Za to je zaslužna miniserija The Sympathizer, v kateri ga bomo lahko videli v več različnih vlogah. Premiera črnohumorne serije, ki spremlja komunističnega vohuna francosko-vietnamskega porekla v zadnjih dneh vietnamske vojne, je na platformi HBO napovedana za 14. april.

The Sympathizer

Dead Boy Detectives

Prihajajoča detektivska serija Dead Boy Detectives bo skušala uspešno združiti grozljivko in komedijo. V seriji spremljamo dva najstnika, ki sta se odločila, da ne bosta vstopila v posmrtno življenje in ostala na Zemlji ter preiskovala zločine, povezane z nadnaravnim. Premiera nas 25. aprila čaka na Netflixu.

Dead Boy Detectives

Under The Bridge

Prihajajoči projekt igralke Lily Gladstone, ki nas je osvojila z igro v filmu Killers of the Flower Moon, je miniserija Under The Bridge. Gre za naslov, ki obravnava pretresljiv umor najstnice Reene Virk, žrtve vrstniškega nasilja. Premiera serije je predvidena za 17. april na platformi Hulu. Tokrat si bo male zaslone delila z Riley Keough, vnukinjo Elvisa Presleyja.

Under the Bridge

The Veil

Igralki Elizabeth Moss so zaupali glavno vlogo v prihajajoči trilerski miniseriji The Veil. Zgodba sledi razmerju med dvema ženskama, ki igrata smrtonosno igro resnice in laži. Igra mačke in miške jih bo popeljala na potovanje po Evropi, od Istanbula do Londona. Premiera prvih epizod nas na platformi Hulu čaka 30. aprila.

Foto: IMDb

Naloži več
Zapri