Jeremy Allen White v novem filmu kot Bruce Springsteen?
Jeremy Allen White v novem filmu kot Bruce Springsteen?

Jeremy Allen White v novem filmu
kot Bruce Springsteen?

Jeremy Allen White je bil nedavno deležen nekaj zaslužene pozornosti. V svetu filma je prepoznaven po vlogi v znameniti seriji The Bear. Na letošnji podelitvi zlatih globusov je serija dobila nagrado za najboljšo komedijo, pa tudi nagrado za najboljšega igralca v istoimenski seriji, ki jo je prejel Jeremy Allen White. No, ne samo letos, tudi lani. Čeprav ima oboževalce zaradi svojih igralskih sposobnosti, je White razširil svojo bazo oboževalcev s svojo kultno kampanjo za spodnje perilo za Calvina Kleina. Če ste med njimi, in ekipa Journala zagotovo je, vas bo nova novica verjetno razveselila. Tako kot jaz tudi. Slavni igralec se dogovarja za vlogo Brucea Springsteena v prihajajočem biografskem filmu.

IMBD/ Courtesy of FX Networks

Zakaj taka obsesija?

Whiteova priljubljenost ne pojenja. Njegova kampanja Calvin Klein ga je s svetlobno hitrostjo izstrelila v središče pozornosti. Fotografije in videoposnetki so bili več dni med najbolj gledanimi na družbenih omrežjih in navidez piflarski videz, ki ga je (do takrat) gojil igralec, je čez noč izginil. Po tem so mediji pogosto poskušali izvedeti, ali je začel novo romantično razmerje. Po spletu so tako nedavno zaokrožile fotografije latino glasbene zvezdnice Rosalíe in Jeremyja, ki uživata na zmenku pri nakupu rož.

Zakaj Bruce Springsteen?

Jeremy Allen White razmišlja o vlogi ikoničnega rokerja in tekstopisca Brucea Springsteena. Prihajajoči pripovedni film se osredotoča na ustvarjanje njegovega slavnega albuma Nebraska. Nič še ni potrjeno, pod scenarij in režijo filma naj bi se podpisal Scott Cooper in ga poimenoval Deliver Me From Nowhere. Film naj bi bil priredba knjige Warrena Zanesa iz leta 2023 Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen’s Nebraska. Poudarek bo na Springsteenu in nastajanju njegovega šestega studijskega albuma.

Naloži več
Zapri