Predstavljamo vam 5 kultnih serij, ki si jih lahko ogledate na Netflixu
Predstavljamo vam 5 kultnih serij, ki si jih lahko ogledate na Netflixu

Predstavljamo vam 5 kultnih serij, ki si
jih lahko ogledate na Netflixu

Iskanje popolne serije, ki ji bomo posvetili svoj čas, je pogosto zapletena naloga. Non stop prihajajo nove serije, ki navdušujejo gledalce, po drugi strani pa se seznam kultnih serij, ki si jih želimo ogledati, le povečuje. Prepričani smo, da imate tudi vi na seznamu vsaj eno serijo, ki jo imajo vsi radi in jo cenijo, a je nikakor niste uspeli pogledati. Na srečo so na Netflixu na voljo prav takšne serije. Izločili smo jih pet.

kultne serije na netlfixu

Seinfeld

Ena najbolj znanih serij vseh časov je zagotovo Seinfeld. Uspešna serija 90. let je tudi ena najbolj smešnih. Že leta je na voljo na Netflixu, kar je povzročilo ponovno zanimanje zanj. Če ga še nikoli niste gledali, je zdaj pravi čas, da to storite. Seinfeld je tista dobra stara serija z več kot 20 epizodami na sezono, ki so dolge približno 20 minut. Gledati ga je zelo enostavno in Jerry, George, Elaine in Kramer gotovo tvorijo tisto smešno ekipo, ki ji je treba slediti. O Seinfeldu bi lahko pisali ves dan, za marsikoga pa je ta serija prava sprostitev po napornem dnevu.

kultne serije na netlfixu

Six Feet Under

V začetku letošnjega leta je na Netflix prispela serija Six Feet Under. Prvotna produkcija HBO je izšla na začetku stoletja in postala zelo priljubljena med kritiki. Serija je zelo hvaljena, njena dostopnost na Netflixu pa je privabila le nekaj mlajših oboževalcev, ki je prej niso mogli gledati. Six Feet Under spremlja disfunkcionalno družino Fisher, ki vodi družinsko pogrebno podjetje v Los Angelesu. Gre za odlično črno komedijo, ki raziskuje različne teme.

kultne serije na netlfixu

Sex and the City

Na Netflix je prispela še ena kultna serija s konca prejšnjega in začetka tega stoletja – Sex and the City. Serija, ki jo mnogi obožujejo in so si jo mnogi ogledali večkrat, je ena tistih, ki se jih je težko odvaditi. Zdaj, ko je na Netflixu, smo prepričani, da jo bomo spet gledali, in kako tudi ne, ko ima vse, kar iščemo v seriji – zabavo, romantiko, zapletene odnose, modo in ikonične prizore.

kultne serije na netlfixu

Breaking Bad

Za tiste, ki še nikoli niste gledali ene najbolj hvaljenih serij vseh časov, Breaking Bad, jo lahko zdaj na Netflixu. Pred predvajanjem smo morali vsak teden čakati na novo epizodo, zdaj pa si lahko svojo najljubšo kultno serijo ogledamo že v nekaj dneh. Breaking Bad je vsekakor priporočilo in je ena tistih serij, ki takoj pritegnejo gledalce. Njena priljubljenost se z leti ni zmanjšala in igra Bryana Cranstona v vlogi Walterja Whitea še vedno velja za eno najboljših v zgodovini. Ko končate z Breaking Bad, si oglejte njegov spin-off na Netflixu – Better Call Saul, za katerega si upamo reči, da je še boljši.

kultne serije na netflixu

Band of Brothers

Letos je na Apple TV+ izšla miniserija Masters of the Air, ki sta jo producirala Steven Spielberg in Tom Hanks. Serija je nadaljevanje njihove prejšnje serije – Band of Brothers. Gre za miniserijo, ki je ena najbolje ocenjenih serij na IMDb. Sledi vojakom med drugo svetovno vojno v določeni enoti. Band of Brothers je pogosto na vrhu lestvice ob omembi najboljših serij, zato je čas, da si jo ogledate tudi na Netflixu.

Foto: Netflix, IMDb

Naloži več
Zapri