Nič ne bo z drugo sezono serije Wednesday: morali bomo počakati tudi na naslednje priljubljene serije
Nič ne bo z drugo sezono serije Wednesday: morali bomo počakati tudi na naslednje priljubljene serije

Nič ne bo z drugo sezono serije Wednesday: morali bomo počakati tudi na naslednje priljubljene serije

Odločitev Združenja filmskih igralcev Amerike (SAG) za uradni začetek stavke je že močno vplivala na zabavno industrijo. Povsem je namreč ohromila Hollywood, kjer je produkcija filmov in serij v zaostanku že zaradi predhodno začete stavke scenaristov. Gre za najdaljšo stavko v zgodovini tega združenja.

Nov krog pogajanj je sicer v teku, a ne glede na to, ali bosta sprti strani dosegli dogovor ali ne, so posledice vidne že zdaj. Na žalost številnih oboževalcev bo veliko priljubljenih naslovov prestavljenih, zato bodo na male in velike zaslone prispeli z zamudo. Tokrat smo izbrali priljubljene serije, katerih nadaljevanj smo se še posebej veselili, a bomo morali nanje še počakati.

the last of us

Kdo bo to čakal!

Zamik začetka snemanja pete sezone serije Stranger Things je načrtovani čas predvajanja premaknil z leta 2025 na 2027! Zanimivo, to tudi pomeni, da bodo glavni igralci izvorno najstniške serije v resničnem življenju zakorakali v dvajsete.

Eden najzanimivejših novih naslovov letošnjega leta je zagotovo serija The Last of Us. Druga sezona naj bi na male zaslone prispela šele leta 2025. Enaka usoda je doletela tudi priljubljeno serijo Euphoria, katere nova nadaljevanja prav tako pričakujemo najhitreje leta 2025.

true detective
severence

Vidimo se leta 2024

Stavka je ustavila tudi delo pri drugi sezoni opevane serije Severance. Producenti še vedno upajo, da bo ugledala male zaslone v prvi polovici prihodnjega leta …

Letos bi morali spremljati že četrto sezono serije True Detective, a so tudi njeno predvajanje prestavili v leto 2024. Enaka situacija je doletela tudi večkrat nagrajeno serijo Abbot Elementary.

wednesday

Neugodna situacija za Netflixove uspešnice

Čeprav je bilo pričakovati, da bo  četrta sezona uspešnice Emily in Paris na Netflix prispela konec leta, kot kaže, temu ne bo tako. Morda pa bomo v ogledu vseeno lahko uživali v prvi polovici prihodnjega leta 2024.

Žal je trenutna situacija negativno vplivala na realizacijo druge sezone serije Wednesday, ki je bila prestavljena do nadaljnjega. Posledica stavke je bila tudi umik nekaterih serij. Na tem seznamu se je tako znašla komedija o ženski baseball ekipi A League of Their Own, katere ukinitev je presenetila, saj je bila druga sezona že napovedana. Po treh sezonah so ukinili tudi serijo ICARLY, enaka usoda pa je doletela še The Afterparty.

Nič novih naslovov iz Marvelovega sveta

Žal to jesen ne bomo imeli priložnosti videti Marvelove serije Agatha: Coven of Chaos, prvotno načrtovane za platformo Disney+. Serija, ki je spin-off serije WandaVision, bo na male zaslone prispela šele čez leto dni.

Po drugi strani pa je napovedana Marvelova serija Ironheart, spin-off filmske uspešnice Black panther, popolnoma izginila z radarja. Njena produkcija je do nadaljnjega prekinjena. Zdi se, da je enaka usoda doletela še en naslov iz Marvelovega sveta, ki naj bi bil predvajan na platformi Disney+, in sicer  Daredevil: Born Again. Seznam je vsak dan daljši …

The Bikeriders
Deadpool

Trije filmski odlogi

Zaradi stavke so uradno prestavili tudi že napovedane filme. Maja 2024 torej ne bomo imeli priložnosti videti tretjega dela priljubljenega Deadpoola, katerega novi datum predvajanja ni bil naveden. Žal je bila prestavljena tudi premiera filma The Bikeriders, v katerem sta naslovni vlogi pripadli Tomu Hardyju in Austinu Butlerju. Film naj bi na velika platna prišel v začetku decembra, novi datum pa še ni javno objavljen.

Premiera novega biografskega filma o Bobu Marleyju je bila prestavljena z začetka januarja na 14. februar 2024

Foto: IMDb

Naloži več
Zapri