Legendarna igralka z novo monokomedijo prihaja v Špas teater. Razkrivamo vse o uspešnici
Legendarna igralka z novo monokomedijo prihaja v Špas teater. Razkrivamo vse o uspešnici

Legendarna igralka z novo monokomedijo prihaja v Špas teater. Razkrivamo vse o uspešnici

“Šta me opet snađe” je nova monokomedija legendarne igralke Anđelke Stević Žugić, ki govori o večno aktualni temi ločitve. Anđelko smo Slovenci vzljubili v odlični srbski nanizanki Andrija in Anđelka, v kateri je zabaven “glas” vseh žensk v partnerski zvezi.

Novo predstavo si lahko ogledate 28. maja 2024, ob 20.30, v Kulturnem domu Mengeš, v Špas teatru.

Spomnimo, da je igralka igrala v izjemno uspešnih serijah in filmskih projektih, med drugim v Ne diraj mi mamu, Šetnja s lavom, Jedini izlaz, Nebesa, Radio Mileva, Šutnja 2 itd.

O monokomediji

Glavna junakinja Jovanka Joka Jakovljević se v svojih poznih tridesetih podaja na neustavljivo vožnjo skozi čustveni kaos, v katerega je padla takoj po ločitvi. Njen zakon se je na žalost končal kot slab film, čeprav je pričakovala romantično komedijo. Življenje se ji je nenadoma spremenilo v en sam boj za obstanek. Konkurenca je huda, okolje brutalno, a Joka je neustrašna v vsaki nori odločitvi ali tragikomični situaciji!

In medtem, ko si v tej popolni neusklajenosti prizadeva ustvariti »novo življenje« in »novo sebe«, jo spremlja elitna podpora ženskih prijateljic. Le te so ji vedno pripravljene dodatno zakomplicirati življenje s svojimi nasveti. Kdo so te ženske prijateljice? To sta najboljši prijateljici Cica in Mica, pa babica in mama, ob tem pa še nepogrešljivi astrologinja in psihologinja. Standardna obrambna formacija vsake ženske in njenih vrtincev v glavi.

Anđelka - Šta me opet snađe

Kaj se mi to SPET dogaja?

Vse like igra Anđelka, ki je resnično odlična komedijantka, v svojem prepoznavnem, neustavljivem in divje smešnem slogu, v samo predstavo vnaša dozo absolutne pristnosti in poguma. Istočasno sproža salve smeha in odpira resnična vprašanja o življenju po ločitvi. Lahko bi rekli, da ta predstava ni za ljudi s slabim srcem, močnimi predsodki in nepogrešljivimi stališči! Ta predstava je za hrabre duše, ki so se pripravljene nasmejati izzivom in reči: “Kaj se mi to SPET dogaja?” No, vse najboljše, seveda!

Anđelka - Šta me opet snađe

Omenimo še da je avtorsko-produkcijska ekipa preverjena ekipa izjemnih profesionalcev. Predstava bo izvedena v srbskem jeziku. Predstava bo na sporedu v torek, 28. maja 2024, ob 20.30, v Kulturnem domu Mengeš, v Špas teatru. Vstopnice lahko kupite tukaj.

Foto: PR

Naloži več
Zapri