Beyonce na Super Bowlu napovedala nov album in izdala že dve pesmi
Beyonce na Super Bowlu napovedala nov album in izdala že dve pesmi

Beyonce na Super Bowlu napovedala nov
album in izdala že dve pesmi

Sinoči je bila oddaja ob polčasu Super Bowla, v kateri je nastopal Usher. Vso pozornost je seveda požela Taylor Swift, ki je prišla podpret svojega fanta Travisa Kelcea, čigar ekipa je zmagala. A poleg Taylor Swift je med polčasom odmevala tudi velika novica pevke Beyonce, ki je na presenečenje mnogih napovedala nov album!

Kot smo že pisali, so reklame med prenosom Super Bowla velika stvar in pogosto vključujejo same znane zvezdnike. Tako se je Queen B pojavila v reklami za Verizon, s katero je napovedala svoj novi, deveti studijski album. Oglas z naslovom Can’t B Broken prikazuje Beyonce in igralca Tonyja Halea (znanega po vlogi pomočnika prve dame Julie Louis-Dreyfuss v oddaji Veep) kot njenega osebnega pomočnika. Verizon je telekomunikacijski konglomerat in Beyonce v oglasu poskuša “zlomiti internet”. Uspelo ji je, saj so oboževalci že v ekstazi.

Na svojem Instagramu je nato objavila napoved albuma Act II ter pesmi Texas Hold’Em in 16 Carriges. Spomnimo, zadnji pevkin album Renaissance je prvi v nizu treh albumov, torej Act II zaznamuje drugi del. Ta album je čisto druga zgodba, česar Beyonce še ni naredila – to je country album. Nihče ni pričakoval, da bo Beyonce takole napovedala nov album in takoj izdala dve pesmi. Album bo izšel 29. marca.

Foto: Instagram (@beyonce)

Naloži več
Zapri