Izvedeli smo za edini poletni nastop Joker Out v Sloveniji. Vstopnice so brezplačne in mi imamo prve informacije!
Izvedeli smo za edini poletni nastop Joker Out v Sloveniji. Vstopnice so brezplačne in mi imamo prve informacije!

Izvedeli smo za edini poletni nastop Joker Out v Sloveniji. Vstopnice so brezplačne in mi imamo prve informacije!

Trenutno naša najuspešnejša in najbolj zaželena rock skupina je pravkar zaključila svojo nadvse uspešno turnejo po Evropi in Združenem kraljestvu. Svoje oboževalce je razvnela v kar 21 mestih po vsej stari celini, med njimi tudi v prestolnici Francije, Oslu, Londonu, Milanu, Rigi, Berlinu in Glasgowu. V Helsinkih, kjer je zunaj Slovenije njihov največji fan base, pa so imeli kar dva zaporedna koncerta. Turneja z naslovom “See You Soon” je uspela v 13. državah razprodati številna prizorišča in združiti na desettisoče privržencev mehkega rocka.

Nobenega dvoma ni, Joker Out so si s svojim vrhunskim nastopom lani na Evroviziji zasluženo utrli pot med glasbene zvezde, s svojo magnetično odrsko navzočnostjo pa osvojili srca mnogih. Nič presenetljivega ni zato, da so privrženci njihovih naelektrenih ritmov, za dober koncert pripravljeni odpotovati tudi kam dlje. Za vas smo preverili, kje vse bodo Joker Out nastopili to poletje in kje lahko dobite (brezplačne) vstopnice za njihove nastope!

14. junij, Ptuj

Med prvimi smo za vas izvedeli, kje bodo letos poleti Joker Out nastopili v Sloveniji. Pravzaprav gre za njihov edini poletni koncert pri nas, zato ga resnično ne gre zamuditi. Razposajeni Jokerji bodo 14. junija obnoreli množico na ptujski Panorami in sicer na ekskluzivnem dogodku, za katerega pa ni možno kupiti kart. Toda slaba volja je odveč! Vstopnice za enkraten koncert priljubljene skupine bodo namreč v celoti razdeljene preko različnih nagradnih akcij. In to kar 10.000 brezplačnih vstopnic!

12. julij, Novi Sad (Srbija)

Naši glasbeni ljubljenci bodo nastopili nikjer drugje kot na enem največjih festivalov v celotni Evropi. Exit festival je večkratni dobitnik naslova Najboljši evropski glasbeni festival in ima goreče privržence, ki v Novi Sad romajo praktično vsako leto. Letos se bo festival pod imenom “Starseeds” na že znani lokaciji Petrovaradinske utrdbe odvijal med 10. in 14. julijem. Joker Out bodo tam nastopili 12. julija, in sicer ob bok zvenečim imenom, kot so Black Eyed Peas, Azahrian, Cassie Raptor in Estella Boersma.

13. julij, Varšava (Poljska)

Sredi vročega julija bo v Varšavi še kakšno stopinjo bolj vroče, saj bodo tam na posebnem live koncertu Joker Out nastopili skupaj z angleškim alter/indie bandom Only the Poets. Na posebnem prizorišču Progresja Summer Stage napovedujejo največji koncert v poljski prestolnici, saj ta sprejme kar 9000 glasbenih privržencev. To je oder, na katerem so v preteklosti nastopili nekateri izmed največjih artistov, kot so My Chemical Romance, Paul Kalbrenner, Apocalyptica in drugi. Predprodaja kart se začne v sredo 24.4.2024, na spletni strani Joker Out.

8. avgust, Budimpešta (Madžarska)

Edini glasbeni festival v Evropi, ki sploh lahko konkurira Exitu, je zagotovo še bolj odštekani Sziget. V prestolnici Madžarske, na idilični lokaciji otoka Óbuda se bo letos med 7. in 12. avgustom spet zvrstila vsa smetana glasbene industrije, med njimi Sam Smith, Fred Again, Liam Gallagher, Skrillex, Tom Odell, Aurora in seveda naši Joker Out. Njihov karizmatičen nastop lahko pričakujemo 8. avgusta, ko bo festival v polnem razmahu.

10. avgust, Istanbul (Turčija)

Čeprav tega fantje še niso uradno naznanili, nam je uspelo izbrskati informacijo, da bodo 10. avgusta nastopili na edinstvenem prizorišču Maximum Uniq Open Air v Istanbulu. Ta se nahaja v Maslaku, v samem središču mesta, in je prepleteno z naravo ter obdano z zgodovinskimi lovskimi kočami. Prizorišče sprejme do 7000 obiskovalcev in ne dvomimo, da Joker Out ne bi navdušili prav vsakega izmed njih.

16. avgust, Bratislava (Slovaška)

Zadnji v napovedniku poletnih festivalov, kjer bodo nastopili Joker Out je Lovestream festival. Ta se bo na lokaciji Letinsko Vajnory blizu Bratislave odvijal med 16. in 18. avgustom, fantje pa bodo nastopili na zadnji festivalski dan. Na tretji ediciji vse bolj priljubljenega festivala bodo nastopile tako mednarodne kot tudi lokalne zvezde glasbene industrije, dejstvo, da so Joker Out najavljeni na samem vrhu seznama, pa nam pove vse! Rita Ora, Paul Walker, Ray Dalton, Rosa Linn in Dimitri Vegas & Like Mike je sicer le nekaj imen s tega seznama.

Glede na to, da smo šele dobro zakorakali v pomlad, pričakujemo, da bo na seznam poletnih nastopov Joker Out kmalu padel še kakšen sladkorček. Vsekakor bomo na preži in vas bomo o tem pravočasno obvestili, da si boste lahko zagotovili svojo vstopnico! Carpe Diem!

Naloži več
Zapri