Peggy Gou in Lenny Kravitz z novim singlom sporočata, da spet verjameta v ljubezen
Peggy Gou in Lenny Kravitz z novim singlom sporočata, da spet verjameta v ljubezen

Peggy Gou in Lenny Kravitz z novim singlom sporočata, da spet verjameta v ljubezen

Peggy Gou je lansko poletje slavila z uspešnico “(It goes like) Nanana”, brez katere ni minila nobena zabava. Za jesen je pripravila novo skladbo “I believe in love again”, in sicer v duetu z legendarnim Lennyjem Kravitzem.

Njen album naj bi izšel nekje prihodnje leto, ta single pa je mini uvod in ogrevanje za glasbeno obdobje, ki prihaja. Hkrati je Lenny napovedal svoj album, ki bo izšel v prvi četrtini leta 2024.

Vračata vero v ljubezen

Čeprav prihajata iz dveh popolnoma različnih zvrsti, sta producentka Peggy Gou in legenda rock’n’rolla Lenny Kravitz našla način, kako združiti svojo energijo v pesmi “I believe in love again”. Cilj pesmi je okužiti poslušalce s pozitivno energijo in optimizmom. Trk teh dveh glasbenih svetov se je izkazal za genialno potezo (čeprav še vedno ne vemo, čigavo).

Izza Peggy je zelo uspešno leto

Peggy je DJ in glasbena producentka iz Južne Koreje, živeča v Berlinu. Letos je postala izjemno priljubljena zahvaljujoč singlu (It goes like) Nanana, a jo ljubitelji elektronske glasbe poznajo že veliko dlje časa. Njeno berlinsko stanovanje je že dolgo na našem seznamu “interior crush”, njen slog in specifičen modni izraz pa jo ločita od množice.

Čeprav je že zgradila zelo uspešno kariero, si bo zapomnila leto 2023, ki jo je izstrelilo na mainstream sceno. Leto ji je prineslo veliko prepoznavnost in skoraj 4.000.000 sledilcev na Instagramu. Z njimi dnevno deli svojo glasbo, pa tudi podrobnosti iz svojega življenja in potovanj, na primer prisostvovanje na odmevnih modnih revijah. Strinjamo se, da njen čas šele prihaja.

Foto: Instagram / @peggygou_ / @lennykravitz

Naloži več
Zapri