Pharrell Williams je po 10 letih skrivnostno izdal novi album
Pharrell Williams je po 10 letih skrivnostno izdal novi album

Pharrell Williams je po 10 letih
skrivnostno izdal novi album

Zdi se, da je Pharrell Williams, eden najbolj cenjenih pevcev in producentov tega stoletja, izdal svoj novi album – Black Yacht Rock Vol. 1: City of Limitless Access. To je naredil tako skrivnostno, da nihče ni niti prepričan, zakaj točno gre.

Pharrell

Pharrell je presenetil vse oboževalce in 5. aprila izdal nov album, ki ga je mogoče poslušati le na tej spletni strani, narejeni ekskluzivno za album. Glasbenik ni napovedal nobenega solo projekta, album do zdaj ni bil nikjer promoviran in nismo imeli niti enega singla, ki bi ga napovedal. Tudi s Black Yacht Rock Vol. 1: City of Limitless Access nima Pharrellovega imena, ampak besedo Virginia. Ni znano, ali gre za novo skupino ali je to dejansko del naslova albuma. Gotovo pa je, da pesmi poje Pharrell. Rodil se je in odraščal v zvezni državi Virginia, zato je logično, da je to njegov solo album.

Kar se tiče skladb, teh je deset, gre za klasičen yacht rock zvok akustičnih kitar, ki se dobro poda njegovemu prepoznavnemu mehkemu glasu in falsetu.

Pharrell

To je Pharrellov prvi album po desetih letih. Spomnimo, zadnji album G I R L je izšel leta 2014, na njem pa se nahaja uspešnica Happy. Od takrat je Pharrell sodeloval z Ariano Grade, skupino Mumford and Sons in nazadnje z Miley Cyrus pri njeni pesmi Doctor (Work It Out).

Foto: Profimedia

Naloži več
Zapri