DIY velikonočne ideje z Instagrama Anje Gorjup
DIY velikonočne ideje z Instagrama Anje Gorjup

DIY velikonočne ideje z
Instagrama Anje Gorjup

Instagram profil Anje Gorjup redno obiskujemo, ko iščemo navdih za dekoracijo doma ali kakšen trik o kombiniranju detajlov. Tako je tudi v predprazničnem času, saj vemo, da nas bo na njenem zidu pričakalo veliko DIY nasvetov in predlogov. Tako je za nas pripravila nekaj odličnih idej za prihajajočo veliko noč, ki jih bomo zagotovo preizkusili.

Smo v tednu pred veliko nočjo, najpomembnejšim krščanskim praznikom, in v teh dneh se bo vse vrtelo okoli tega. Radi bi pravočasno pripravili vse, da bomo konec tedna uživali v druženju z družino. Poleg priprave slanih in sladkih dobrot ter nakupa vsega, kar je potrebno za brezskrbno pripravo, bomo pomislili tudi na detajle, s katerimi lahko okrasimo svoje domove. Poleg tega, da svoj dom okrasite s čudovitimi rožami v vazah, lahko vse dvignete na višjo raven s super okraski iz projektov DIY, pri katerih lahko sodeluje vsa družina.

DIY velikonočni projekti Anje Gorjup

Za pripravo velikonočnih detajlov doma lahko izberete različne stvari, ki jih že imate doma, minimalno materiala pa dobite tudi v hobi trgovinah. Velikonočni venčki, namizni aranžmaji, zajčki, piškoti. Navdih je neskončen. Naj vas nekaj teh videoposnetkov s super razlago navdihne, da začnete ustvarjati še danes.

Foto: Instagram, Unsplash

Naloži več
Zapri