Pridih starega Pariza na mizi: eleganten pribor z biseri
Pridih starega Pariza na mizi: eleganten pribor z biseri

Pridih starega Pariza na mizi:
eleganten pribor z biseri

Vreme nas je obdarilo s sončnimi in toplimi dnevi in ​​upamo, da bo tako še nekaj časa. Veselimo se vikenda, za katerega so napovedali lepo vreme, to pa pomeni le eno – uživanje na soncu, pitje prve jutranje kave na terasi in večerno druženje s prijatelji. Za zaokroženost celotne izkušnje so pomembni detajli.

Lepelclub čaša s perlicama
čaša s perlicama
čaša s perlicama

Lepota je v podrobnostih

Tokrat smo naleteli na elegantne žličke in kozarčke z biserčki, ki bodo odlično dopolnili naše jutranje rituale in večerna druženja. Gre za nizozemsko znamko LEPELCLUB s sedežem v Amsterdamu, izza katere se skriva zanimiva zgodba. Njena ustanoviteljica je namreč navdih zanje dobila med pitjem kave v svojem najljubšem butičnem hotelu, ko je opazila, da poleg natančno dizajniranih skodelic manjkajo prav tako zanimive žličke.

vilica s perlicama
vilica s perlicama 2

Očarljive biserne žličke

Zato se je lotila ustvarjanja unikatne žličke, ki izstopa z zanimivim in očarljivim detajlom – biserčki. Sčasoma je kolekciji dodala prav tako kreativne vilice in skodelice, idealne za večerna druženja s prijatelji in pitje najljubših koktajlov.

žlica s perlicama
žlica s perlicama

Ideja za ime

Za blagovno znamko LEPELCLUB se poleg zanimivih podrobnosti skriva še ena zanimivost. Lepel je namreč v nizozemščini okrajšava za žlico. Zato je vse skupaj več kot smiselno in odlično dopolnjuje jutranje in večerne rituale. Skodelice in žličke lahko naročite prek njihove spletne strani.

Naloži več
Zapri