Novo rdečilo lepotne znamke Selene Gomez je bilo predstavljeno pred kratkim in že ima cenejšo zamenjavo
Novo rdečilo lepotne znamke Selene Gomez je bilo predstavljeno pred kratkim in že ima cenejšo zamenjavo

Novo rdečilo lepotne znamke Selene Gomez je bilo predstavljeno pred kratkim in že ima cenejšo zamenjavo

Na nenehno rastočem lepotnem trgu iskanje popolnega izdelka, ki ustreza vašemu tipu in tonu kože, ni lahek podvig, še posebej ko gre za ličila in nego kože. Ko ga enkrat odkriješ, ga je težko izpustiti, čeprav njegova cena ni zelo majhna. A tu na pomoč priskočijo dvojniki, torej zamenjave ali dvojniki za izdelke višjega cenovnega razreda. Pred kratkim je kozmetična znamka Selene Gomez Rare Beauty izdala svoj najnovejši izdelek – Soft Pinch Luminous Powder Blush – in ni trajalo dolgo, da so lepotni navdušenci našli cenejšo varianto v eni izmed drogerij.

Rare Beauty Soft Pinch Luminous Powder Blush Joy vs. Milani Baked Blush Luminoso

Gre za rdečilo, ki je že dolgo priljubljeno v svetu, pa tudi pri nas. Milani Baked Blush v odtenku Luminoso je visoko pigmentirano in nadgradljivo rdečilo, ki pristaja vsakemu karakterju in poudari lica na vsakem tenu kože. Rdečila dajejo topel zaključek in sijaj, ki izgleda impresivno. Oblikujte in poudarite svoje najboljše poteze za glamurozen videz. Luminoso je popoln dvojnik odtenkov Joy, zanje pa je značilna ‘it’ barva sezone – odtenek breskve. Tekstura novega rdečila Rare Beauty zelo spominja na popularno rdečilo Milani, imeli pa smo ga priložnost videti tudi na TikToku.

@lamae50

When #RareBeauty new soft pinch luminous powder blush reminds you of your favorite drugstore blush😍 (might have a new fav🤭) #comparison #dupe #blush #swatches #milanicosmetics #fyp #affordable #newmakeup

♬ GORGEOUS - Olivia Knox

Dostopnost in cena

Novo rdečilo Rare Beauty lahko naročite preko spletnih strani, kar lahko poleg cene označimo kot pomanjkljivost. Milani Baked Blush pa lahko kupite v prodajalnah dm drogerie markt. Cena Rare Beauty Soft Pinch Luminous Powder Blush je 30 evrov, Milani Baked Blush pa lahko kupite za 17,39 evra.

Foto: Instagram (@hungvanngo, @mariedopita)

Naloži več
Zapri