Odtenek rumene, ki bo zaznamoval tako pomladno kot poletno sezono lakov za nohte
Odtenek rumene, ki bo zaznamoval tako pomladno kot poletno sezono lakov za nohte

Odtenek rumene, ki bo zaznamoval tako pomladno
kot poletno sezono lakov za nohte

To pomlad prevladuje rumena barva, predvsem masleni odtenek. V zadnjih nekaj tednih je popolnoma napolnila skoraj vsa družbena omrežja – Instagram in Tik Tok. Nežen, pastelen odtenek se to sezono pojavlja kot eden najljubših odtenkov številnih znanih osebnosti, viden pa je tako na oblačilih in dodatkih, kot v svetu lepote.

Glede na to, da se odlično (a tudi subtilno) poda k številnim drugim odtenkom, se ga to pomlad odločimo nositi na nohtih. Lake za nohte s pastelno rumenim odtenkom je zdaj enostavno najti v številnih trgovinah. Zdi se, da je ta trend v svetu manikure popularizirala ravno zvezdnica Selena Gomez na družbenih medijih.

Minimalistično

Potem ko je slavni mojster nohtov Tom Bachik objavil fotografijo z naslovom Trend alert: Butter Manis for Spring, je ta barva pritegnila veliko pozornosti. Vendar je to predvsem posledica dejstva, da so na fotografiji nohti Selene Gomez. A čeprav je to barvo nosila le čez velikonočni vikend, bi ta odtenek lahko postal eden izmed “it” odtenkov te sezone.

Nežen in topel odtenek

Zaradi svoje topline se bo odtenek masla verjetno nosil tudi v poletni sezoni. Čeprav ni tako vpadljiv kot klasična rumena barva, pa tudi že na prvi pogled pritegne pozornost. Zato lahko manikuro, ki jo boste dobili s tem odtenkom, opišemo kot nežno in minimalistično.

Za drzne

S tem odtenkom pa se lahko poigrate tudi z naslednjo manikuro. Ne glede na to, ali si nohte lakirate sami doma ali v salonu, na družbenih omrežjih že obstajajo različne ideje, ko gre za dizajne, ki vključujejo masleni odtenek.

Bodite ustvarjalni

Navsezadnje je treba biti kreativen in preizkušati različne variante. Manikura, pri kateri se boste igrali z oblikami, je idealna za raziskovanje umetniške plati, ki jo premorete v sebi. Po drugi strani pa se vedno lahko odločite za čist videz, ki zahteva manj truda in časa. Vendar pa je ena stvar gotova. Z nohti v tem odtenku ne boste zgrešili.

*Tekst je prevzet iz Journal.rs.

Foto: Instagram

Naloži več
Zapri