Poročna manikura: beli in francoski nohti so preteklost, to je zdaj najljubši trend sodobnih nevest
Poročna manikura: beli in francoski nohti so preteklost, to je zdaj najljubši trend sodobnih nevest

Poročna manikura: beli in francoski nohti so preteklost, to je zdaj najljubši trend sodobnih nevest

Vsako leto se pojavijo novi trendi nohtov in me jih z veseljem raziskujemo. Da bodo vaši nohti lepi in hkrati trendovski, je pomembno, da ste na tekočem glede popularnih manikur. Če ste kot me, se verjetno nikoli ne morete odločiti, ko gre za izbiro nove barve ali oblike. Na srečo obstaja veliko priložnosti za navdih. Pozabite na kožne, bele in francoske nohte: vsa trendovska dekleta izberejo naslednjo poročno manikuro.

Glazed donut in chrome nohti so vse pogostejša izbira nevest

Trendi v svetu manikure pridejo in gredo, vendar je bilo leto 2022 ključno za svet nohtov. Slogi, ki so lani zanetili pravo senzacijo, so manikure, ki jih je popularizirala Hailey Bieber. Chrome in glazed donut manikuri, s katerima je manekenka in podjetnica debitirala na Met Gali, sta obnoreli ženske sveta in postali navdih vsem, tudi mnogim nevestam. Zaradi svojega elegantnega videza sta nadomestili klasično francosko manikuro ter mlečne in kožne nohte, ki so bili do takrat edina možnost za poseben dan. Čeprav sem vam izbira poročne manikure morda ne zdi tako pomemben del  priprav na poroko, je pa zagotovo neizogibna za popoln poročni slog.

Dizajn, ki je videti zelo razkošno, je ustvarila znana mojstrica nohtov Zola Ganzorigt. Ima bogato mlečno belo osnovo s sijočim bisernim zaključkom, zaradi česar je popoln slog za poroke. Ne glede na to, ali ste nevesta ali gostja, ki išče trendovsko idejo za poročno manikuro, vredno Instagrama, je to viralno senzacijo vsekakor vredno preizkusiti, če je še niste.

DIY glazed donut nohti

Naši najljubši so zagotovo glazed donut nohti. Za vas smo poiskale preprosta DIY-navodila, če bi jih želele preizkusiti tudi same. Najprej potrebujete lak za nohte v katerem koli svetlejšem kožnem odtenku, pa tudi takšnega, ki je popolnoma prozoren. Najprej zmešajte oba laka na pladnju, saj je to ključ do čim bolj prozornega laka. Nato potrebujete svetleč puder, ki daje učinek kroma. Vtrite ga po nohtu z gobičastim čopičem, ki se nahaja v vsaki paleti ličil. Običajno nas samo moti, tokrat pa nam bo prišel več kot prav. S čopičem nanesite sijajni nadlak in že imate nohte, ki spominjajo na glazirani krof.

Naloži več
Zapri