GastronomijaIntervju: “Tipičen tuj gost si želi dobro slovensko domačo hrano. Fine dining je lahko del izkušnje, ne moreš pa tega jesti vsak dan.” – Igor Jagodic Ponedeljek, 02. decembra 2024.
GastronomijaTiramisu browniji so kombinacija sladice, za katero nismo vedeli, da jo potrebujemo Nedelja, 01. decembra 2024.
GastronomijaFinska juha je hit na družbenih omrežjih: Lohikeitto je slasten, topel objem z daljnega severa Sobota, 30. novembra 2024.
GastronomijaHitre in enostavne jesenske sladice, ki jih obožujemo: Jabolčne vrtnice in pečena jabolka z orehi Petek, 29. novembra 2024.
GastronomijaMladi chef iz Hiše Franko je zmagovalec regijskega tekmovanja S.Pellegrino Young Chef Academy Petek, 29. novembra 2024.
GastronomijaSlastna ideja za druženje s prijatelji – naredite božično pico Četrtek, 28. novembra 2024.
GastronomijaVsi so ponoreli za matcho – zdaj pa jo uživamo tudi v obliki piškotov Sreda, 27. novembra 2024.
GastronomijaIzginjajoči čar tradicionalnih slovenskih gostiln in 15 predlogov kam na dobro domačo hrano Ponedeljek, 25. novembra 2024.