Trend cvetličnega potiska se prenaša tudi na dekoracijo, kolekcija H&M HOME to potrjuje
Trend cvetličnega potiska se prenaša tudi na dekoracijo, kolekcija H&M HOME to potrjuje

Trend cvetličnega potiska se prenaša tudi na dekoracijo, kolekcija H&M HOME to potrjuje

Čeprav je znamka H&M HOME prve namige o estetiki, ki bo krasila spomladansko kolekcijo, dala že v začetku leta, se zdi, da se je s prihodom pomladi barvna paleta razširila. H&M HOME namreč po statement kosih v rumeni in zeleni glasuje za izlet v naravo in izkušnjo na prostem. Prevlado prevzema roza barva, a tudi neustavljivi cvetlični vzorci. Dekorativne in udobne elemente najdemo v dodatkih, katerih estetika ni v minimalizmu, temveč nasprotno. Najraje imamo pisane dizajne, ki se skladajo z vsemi barvami in naravo.

Na prosto, v naravo

Prihod pomladi je prinesel sončne dni in toplejše vreme. Ali obstaja boljši način za uživanje v pomladnih dneh v bivanju v naravi? Zbiranje in obedovanje zunaj doma je možnost, v kateri nenavadno uživamo. Izbira mnogih med prihajajočimi spomladanskimi počitnicami bo odhod v naravo. Vedno glasujemo za vse zunanje možnosti – pa naj gre za piknik in odhode na piknik destinacije, v hišice ali preprosto uživanje na domačem dvorišču ali terasi. Če spadate med tisti del populacije, ki posveča posebno pozornost detajlom, vedite, da lahko spomladansko barvno paleto prenesete tudi na namizno dekoracijo.

Cvetlična rapsodija, ki si jo želimo

To sezono glasujemo za rože v vseh različicah. Ne glede na to, ali gre za naravne rože v lončku ali neustavljiv šopek v vazi, so cvetlični motivi enako zaželeni na prtih, prevlekah za blazine, servietah in jedilnih servisih. To pomlad pogumno kombiniramo različne pisane vzorce. Tako lahko prt s cvetličnim vzorcem kombiniramo s črtastimi blazinami ali pa preprosto kombiniramo več okrasnih prevlek za blazine z različnimi pisanimi vzorci. Vaze, svečniki in serviete so nepogrešljiv del namizne dekoracije. So elementi, ki zaokrožijo celoten vtis in potrjujejo pomembnost detajlov. Cvetlična rapsodija tokrat prihaja tako skozi naravno cvetje kot moč barv, ki jih prinašajo različni vzorci. Zaključek … To pomlad verjamemo v moč barv!

Foto: Instagram @hmhome/ www2.hm.com

Naloži več
Zapri