Effortless glam: modna kombinacija Ive Radić, ki je osvojila družbena omrežja
Effortless glam: modna kombinacija Ive Radić, ki je osvojila družbena omrežja

Effortless glam: modna kombinacija Ive Radić,
ki je osvojila družbena omrežja

Ko gre za glamurozen videz večerne kombinacije, se največkrat v dvomih ustavimo pred omaro. Obstajajo vprašanja o tem, kako izgledati elegantno, primerno, a hkrati impresivno. A pravzaprav je za odličen videz dovolj zelo malo.

Modna vplivnica Iva Radić ve, kako se to naredi. Naša gurujka stilskih iger je s svojim najnovejšim videzom osvojila družbena omrežja. Popolnoma črn videz, ki ga je nosila, je lahko navdih za večerni izhod, večerjo ali zmenek, pa tudi druge praznične priložnosti ali dogodke. Črna svilena obleka, črni sandali s peto, kratek kosmat krznen plašč in majhna srebrna torbica, ki razbije črno kombinacijo, so formula za lahkotno glamuroznost. Enostavno, a popolnoma učinkovito.

Brezhiben videz v popolnoma črni

Svileni materijali i slip modeli već nekoliko sezona plijene pažnju svojom zavodljivošću, a upravo je takva haljina iz nove kolekcije brenda Mona. Crni maksi model nježno grli figuru, ima nabrane rukave i dublji prednji izrez. Sirena kroj kojim završava leprša oko gležnjeva, dok efektni gumbić svjetluca na rukavima i oko vrata. Dovoljno da nakit nije potreban, no Iva je odabrala nanizati zlatni nakit i zlatno prstenje kao suprotnost srebrnoj torbici. Mala boxy torbica sa zgužvanim efektom također je iz najnovije kolekcije kuće Mona i upečatljivo razbija all-black kombinaciju.

Svileni materiali in slip modeli že nekaj sezon pritegnejo pozornost s svojo zapeljivostjo in prav takšna je obleka iz nove kolekcije znamke Mona. Črn maksi model nežno objame postavo, ima nagubane rokave in globlji izrez spredaj. Kroj morske deklice se zaključi s plapolami okoli gležnjev, na rokavih in okoli vratu pa se lesketa efekten gumb. Dovolj, da nakita ne potrebuje, a Iva se je kot nasprotje srebrni torbici odločila za nizanje zlatega nakita in zlatih prstanov. Majhna škatlasta torbica z učinkom zmečkanosti je prav tako iz zadnje kolekcije modne znamke Mona in vpadljivo razbije popolnoma črno kombinacijo.

Srebrna Mona torbica razbija črno kombinacijo

Nakon duge vladavine midi haljina, maksi haljine su još jednom u fokusu, pogotovo kada je riječ o glamuroznim kombinacijama. Cijelom outfitu daju dozu sofisticiranosti, no detalji svakako moraju biti komplementarni. Uparene s otvorenim cipelama na petu vizualno izdužuju noge, a kao točku na ‘i’ ovog looka, Iva je ponijela kratku čupavu bundicu koja se može i ležerno prebaciti preko ramena, zlatni nakit i crne naočale.

Blagovna znamka Mona, ki je v vsej regiji prepoznavna po svojih usnjenih kosih, predvsem torbicah, navdušuje vsako sezono. Njihove torbe se bliskovito razprodajo in za določene modele so pogosto dolge čakalne vrste. Srebrna usnjena torbica z nevpadljivim logotipom Mona je zagotovo lahko dodatek k zbirki torbic za izhode ven, ki jo nosite v roki ali čez ramo. Model ima namreč skrito srebrno verižico, če vam je ljubša taka možnost.

Po dolgoletni vladavini midi oblek so spet v ospredju maksi obleke, še posebej ko gre za glamurozne kombinacije. Celotnemu outfitu dajo pridih prefinjenosti, vsekakor pa se morajo detajli dopolnjevati. V kombinaciji z odprtimi čevlji s peto vizualno podaljšajo noge, za piko na i pa je vplivnica Iva Radić nosila kratek kosmat krznen plašč, ki si ga lahko sproščeno vrže čez ramena, zlat nakit in črna očala.

Brezhibno, če nas vprašate.

Mona haljina s izrezom
Mona maksi haljina s izrezom
Srebrna kožna torbica Mona (2)
Mona srebrna kožna torbica

Video: Pave Elez

Foto: @iva.radic, Mona

Naloži več
Zapri