Jacquemus je predstavil svojo prvo poročno kolekcijo, ki se skriva pod imenom LE MARIAGE
Jacquemus je predstavil svojo prvo poročno kolekcijo, ki se skriva pod imenom LE MARIAGE

Jacquemus je predstavil svojo prvo poročno kolekcijo, ki se skriva pod imenom LE MARIAGE

Poroka, predana razmerja in zaroka so v 21. stoletju nekako postali tabu tema. Medtem ko je bila včasih ločitev nekaj, česar so se ljudje sramovali in od katere so bežali, gre danes z roko v roki s kronanjem institucije, ki ji pravimo ljubezen. Ali poroko jemljemo preveč resno in bežimo od nje ali je dejansko nekaj, o čemer je treba razmišljati toliko vnaprej?

Vsa ta filozofska vprašanja bomo prepustili komu drugemu, mi pa se ozrimo na modno plat teh romantičnih zgodb.  Če je Jacquemus v zgodbi, bi le redkokdo na vprašanje ali bi se poročil z mano odgovoril negativno. Pri tem je francoska modna hiša vmešala prste v to ljubezensko sago in dodala svoj strasten pariški pridih. Predstavljamo vam kolekcijo LE MARIAGE slavne francoske znamke, ki pa na srečo res nosi podpis francoskega šika.

Naredimo korak nazaj


Prestižna francoska modna znamka predstavlja absolutnega marketinškega čarovnika modne igre Simona Jaquemusa, ki z vsako naslednjo kolekcijo in kampanjo svojim tekmecem zastavi resno nalogo. Minilo je leto dni od njegove futuristične 3D strategije, ki jo je po debitantski predstavitvi “skopiral” ves svet. Marketinški delavci, tudi izven modne industrije, so v poslovanju te znamke našli navdih in ji želeli slediti.

Ker Jaquemusu lahko rečemo pariški trendseter, se je iz njihove zadnje kolekcije rodilo veliko kosov, ki jih morate imeti. Pariška modna hiša nas je s svojim oblikovanjem spodbudila, da zapustimo cono udobja, postanemo inovativni in z statement kosi zgradimo edinstven osebni slog. Tokrat so poskusili v nekoliko drugačni smeri, s svojo prvo poročno kolekcijo.

Usodni da po francosko


Romantične silhuete in goli toni so zaznamovali celotno obdobje Jacquemusovih kreacij. To vsekakor ni prvič, da je ena izmed naših modnih ljubljenk pod poročnim radarjem.

Kolekcija LE MARIAGE nam je približala francoski usodni da. Karizma, moda, strast in romantika so ključni vidiki te kolekcije. Jacquemus je s svojo prvo poročno kolekcijo odprl letošnjo poročno sezono s francoskim podpisom.

Foto: JACQUEMUS, Instagram / @jacquemus

Naloži več
Zapri