Leto se je šele začelo in to je morda najboljša reklama za leto 2024
Leto se je šele začelo in to je morda najboljša reklama za leto 2024

Leto se je šele začelo in to je morda
najboljša reklama za leto 2024

Nobena skrivnost ni, da si internetne simpatije pogosto menjamo. Natančneje, v uredništvu jih imamo več. Ob Pedru Pascalu, Joshu Hartnettu, Zlatanu Ibrahimoviću, Paulu Mescalu je med favoriti tudi Jeremy Allen White.

Čeprav ga oboževalci poznajo po vlogi v seriji Shameless, je Jeremy Allen White na prestol sedel s serijo The Bear, ki je v svojih dveh sezonah počasi, a vztrajno prišla v sam vrh najboljših in najkakovostnejših seij. Karizmatični igralec je v vlogi kuharskega chefa Carmena Berzatta, ki se iz sveta vrhunske kulinarike vrača v rodni Chicago. Tam vodi družinsko restavracijo s katero navdušuje tako goste kot kritike. Hitro menjavanje prizorov, učinkovita scenografija, kakovosten zaplet, odlični psihološki profili igralcev so seriji in igralcem zasluženo prinesli 13 nominacij za emmyje in 5 nominacij za zlate globuse.

Jeremy Allen White za Calvin Klein

A tokrat ne gre za Carmyja in serijo The Bear (katerega tretjo sezono komaj čakamo), temveč za novo kampanjo Calvina Kleina, ki nam je takoj padla v oči.

V novi kampanji kultne znamke spodnjega perila Calvin Klein je slavni igralec postal glavni obraz. Vedno provokativni oglasi Calvin Klein so nam skozi zgodovino prinesli nekaj najboljših vizualnih podob in reklamnih panojev zaradi katerih so avtomobili trčili v promet. Tudi pomladna izdaja 2024 ni razočarala. Objektiv fotografa Merta Alasa prinaša pogled na vedno živahni New York in vroč dan z Jeremyjem v glavni vlogi.

Močna povezava med New Yorkom in Jeremyjem sega v njegovo otroštvo, zato je bila to najbolj logična lokacija za snemanje kampanje. Streha s pogledom na New York je služila tudi kot kulisa za pogled na njegovo izklesano telo.

Ampak ne bomo odlašali. Poglejte si posnetek.

Naloži več
Zapri