Kateri je TOP Crocs par letošnje sezone …
Kateri je TOP Crocs par letošnje sezone …

Kateri je TOP Crocs par
letošnje sezone …

Letošnjo pomlad je Crocs otvoril v igrivem duhu. Za pravo dozo barvitega prebujanja je poskrbel s pomladnim druženjem in predstavitvijo novih odtenkov in modelov obutve, ki že krasijo modne police trgovine Emporium. Crocs, je med seboj povezal tudi znane slovenske obraze, med njimi so člani glasbene skupine MRFY, in z njihovo pomočjo izbral TOP Crocs par letošnje sezone.

Crocs_Emporium
Crocs_Emporium
Crocs_Emporium

Emporium se je preoblekel v Crocs DNK, kjer je prostor zaobjela tradicionalna zelena barva in živahni motivi Jibbitz priponk. Lahko smo spoznali široko ponudbo različnih Crocs modelov – od natikačev, sandal, modelov s platformo, do klasičnih cokel. Prijetnega druženja so se udeležili novinarji, vplivneži in znani slovenski obrazi, med njimi vsem znana glasbena skupina MRFY, ki na trenutni turneji polni slovenske odre in navdušuje v svojih Crocs favoritih. Glasbeniki so si izbrali najljubši Crocs par in ga po svojih željah okrasili z Jibbitz priponkami ter tako pokazali in prikazali svoj jaz. Crocs slogan »come as you are« močno pooseblja MRFY-je, saj preko glasbe izražajo sebe, svoje vrednote in navdihujejo ostale.

Crocs_Emporium
Crocs_Emporium

Na dogodku so vsi zbrani izglasovali TOP Crocs par te pomladi, pri čemer se je izkazalo, da sta dva para prejela enako število glasov. Če želiš v letošnjem letu biti v koraku s časom in nadvse trendi, sta tvoja prva izbira Classic Geometric Clog v črni barvi in Classic Crush Clog v odtenku latte. Zmagovalca sta prepričala največ udeležencev in dokazala, da sta TOP izbor za vsako priložnost – poletno zabavo, delo v pisarni ali udobne počitnice. Z udobjem, trendi izgledom in enostavnim čiščenjem bosta prepričala tudi najbolj zahtevne.

Mnogi povabljeni so svoje modne zapovedi sezone prikazali že na samem druženju. Vplivnice Rebecca Gliha, Jasna Vale ter Alja in Billie, dizajnerka Anita Miklavčič, glasbenica Astrid in še mnogi drugi so must-have Crocs par kombinirali z najljubšimi kosi svoje garderobe in ustvarili drzne in vpadljive stajlinge. Prijetno in barvito vzdušje je popestrila izbrana pogostitev z vpadljivo torto v obliki Crocs cokle in majhnimi figuricami članov skupine MRFY, DJ pa je popeljal čute po lestvici poletnih hitov.

Crocs_Emporium
Crocs_Emporium

Foto: PR

Naloži več
Zapri