Topi za pomlad: avtentični kosi, ki jih nosimo to pomlad
Topi za pomlad: avtentični kosi, ki jih nosimo to pomlad

Topi za pomlad: avtentični kosi, ki
jih nosimo to pomlad

Vse pogosteje modni poudarek dajemo začetku pomladne sezone. Prevlada cvetličnih oblek nas je spodbudila, da smo vsakodnevne outfite osnovali na statement kosih, ki izžarevajo duh cvetoče sezone.  Navdih smo tokrat našli v pristnih topih, ki lahko lepo dopolnjujejo vaše pomladne kombinacije.

Ne bojte se novih oblik … in naborkov

Le nekaj razporkov ali detajlov lahko top naredi za popoln modni kos. To sezono so brezčasni modeli s tankimi naramnicami absolutni hit. Udobje, ženstvenost in romantika so ključni elementi, ki jih izžarevajo ti kosi oblačil in jih zagotovo lahko uvrstimo v kategorijo must have.

Mirno lahko trdimo, da so bili naborki v nekem obdobju modna tabu tema. Mnogi se jih bojijo ali pa preprosto mislijo, da bodo z njimi izgledale preveč kičasto. Temu pristopu se je vsekakor treba izogibati, saj omenjeni modni detajli prinašajo čisto nasprotje. Prisotnost naborkov daje modni kombinaciji pridih vpadljivosti in teatralnosti. So glamurozni, so elegantni, … Journal napoveduje, da bodo omenjeni topi ena največjih uspešnic te sezone, zato se ne ustrašite navidezno agresivne silhuete, saj izžareva več kot pristen videz.

GATHERED SATIN TOP WITH BOWS
GATHERED SATIN TOP WITH BOWS
GATHERED SATIN TOP WITH BOWS
GATHERED SATIN TOP WITH BOWS

Vnesite barve

Lepo vreme vsekakor prinaša več navdiha in želje po barvah. Bordo, rjave in sive tone smo pustili v zimskem obdobju, zdaj pa je čas, da preidemo na bolj nežne in živahne odtenke. Pastelne palete so eden največjih trendov te sezone, kar sta potrdili Rihanna in Sabrina Carpenter. Ne opirajte se le na preproste črno-bele tope, temveč si dovolite vse več zabave skozi vizualno in gibljivo umetnost, imenovano moda.

Romantične pentlje

Znana koketna estetika je dominantno vstopila v pomladno sezono. Romantične pentlje so še vedno v trendu, le da so svoj mirni pristan našle pod podpisom pristnih topov. Z pentljami ne boste nikoli zgrešili, saj so ene izmed absolutnih modnih izbir priljubljenih Instagram vplivnic.

Leopardji vzorec nikoli ne spodleti

Leopardji potisk lahko poljubno imenujemo sinonim za vpadljivost. Ta živalski vzorec je nosilec brezčasne čutnosti in pristnosti. Zdi se, da je vsak kos z dodatkom leopardjega vzorca v hipu vpadljiv in eleganten. Leopardji potisk je s svojim šarmom ukradel še eno sezono in se označil za absolutni must have.

Foto: ZARA, BERSKHA , Instagram / @matildadjerf

Naloži več
Zapri