7 popolnih: Mini torbice za vsak dan in vsako modno kombinacijo
7 popolnih: Mini torbice za vsak dan in vsako modno kombinacijo

7 popolnih: Mini torbice za vsak dan in
vsako modno kombinacijo

Mini torbica že od nekdaj predstavlja bistvo stila vsake ženske, pa tudi iznajdljivost, saj vanjo uspemo spraviti prav vse, čeprav je namenjena le najnujnejšemu.

Majhne torbice so popoln, a hkrati neobremenjujoč dodatek k vsaki modni kombinaciji, hkrati pa veliko povedo o našem stilu in osebnosti nasploh. Izbira torbice bo o vas povedala več, kot si mislite, zato dobro premislite, kaj vam je všeč, ne da bi slepo sledili trendom.

Journalova modna ekipa ta teden igra za cenovno ugodno stran, zato vse torbe na našem seznamu prihajajo iz high street sezonske ponudbe, ki jo najdete v trgovinah in spletni trgovini.

Mini torbe sezone

Miu Miu še naprej vodi pri priljubljenih trendih generacije Z, v high street ponudbi pa se pogosto pojavljajo mini torbice po navdihu Gucci Y2K. Prada že nekaj sezon ohranja priljubljenost najbolj iskanega modnega dodatka, Dior saddle pa še naprej predstavlja poklon edinstvenemu modnemu obdobju, katerega del je bila tudi Carrie Bradshaw.

Pred kratkim je fotografinja Katarina Sharon s svojimi sledilci delila izkušnjo svoje nove torbice Miu Miu, ki je bila nova kupljena v trgovini in je bila že poškodovana. Težavo je imela tudi z novimi izdelki LV, medtem ko na primer vse njene vintage torbe izkazujejo povsem drugačno rokodelstvo in veliko boljšo kakovost.

Bistvo je torej naslednje – ali gremo na lov za vintage kosi ali pa se to sezono osredotočimo na tiste high street torbe, ki zdržijo sezono ali pa jih bomo nosile le nekaj mesecev, a zanje ne bomo zapravile bogastva.

7 popolnih – mini torba ulične mode

Blagovne znamke, kot so Massimo Dutti, Zara in Mango, ponujajo kakovostne torbe, ki vam bodo (z minimalnim vzdrževanjem) služile več sezon. Če pa ste študentka in potrebujete kul torbo za vsakodnevne outfite, ima Bershka to sezono po videzu odlične vintage modele mini torbic po zelo ugodnih cenah.

 

 

mini torbe
Bershka

*Tekst je prevzet iz portala Journal.rs.

Foto: Zara, Massimo Dutti, Bershka, Mango, Instagram (@sarahlysander, @clairerose)

Naloži več
Zapri