7 popolnih: Pomladne obleke, ki jih boste nosile vedno in povsod
7 popolnih: Pomladne obleke, ki jih boste nosile vedno in povsod

7 popolnih: Pomladne obleke, ki jih
boste nosile vedno in povsod

S prvim dnem marca je tudi uradno nastopila klimatološka pomlad. To pomeni, da se bližamo koledarskemu letu, zato se bomo lahko kmalu znebili debelih suknjičev in brezrokavnikov, če se vpraša nas, pa jih bomo zamenjali s pomladnimi oblekami. So lahke, plahutajoče in največkrat cvetličnega izvora. Če pa niste ljubiteljica pisanih stvari, so na voljo tudi enobarvne, ki jih zlahka kombinirate na prav vse.

To pomlad bodo must have obleke iz jeansa, srajčne obleke, ki so idealne za dneve v pisarni in jih lahko kombinirate s supergami in petami, ne manjkajo pa niti enostavne, ki so definicija kapsulne modne garderobe. Kar vidimo, je vedno več oblek z etničnimi detajli. Dolžine so različne, glede na to pa se boste odločile, ali boste te obleke nosile v službo ali za druženje v mestu.

Pomladne obleke se podajo k vsemu

Pomladne obleke so za nas prava osvežitev po težkih volnenih plaščih in debelih pleteninah, v katerih smo preživeli zadnje mesece. Obožujemo jih, ker lahko z njimi končno pozabimo na dolgočasno večplastno oblačenje, poleg tega pa so enostavne za kombiniranje. Recimo priljubljene adidas samba in dobra spomladanska obleka sta odlična kombinacija. Tudi če vam teh superg ni uspelo najti, se spomladanske obleke odlično podajo k kateremu koli modelu superg, ki jih običajno nosite. Poleg tega, ko se začne muhasto pomladno vreme, lahko pod obleko še vedno nosite škornje.

Namesto debelih zimskih jaken boste k pomladnim oblekam, ki že sezono ne gredo iz mode, kombinirale denim jakne, dežne plašče ali prešite jakne.

S prihodom pomladi se končuje tisto sivo in turobno zimsko obdobje. Le to je depresivno vplivalo na naše razpoloženje. Poleg tega, da je naša garderoba svetlejša, smo svetlejše tudi me. Popoln način, da to pokažemo, je izbira ženstvene, padajoče obleke. Če vam primanjkuje navdiha, vam ponujamo naš izbor, 7 popolnih, ki so lahko odlično izhodišče za raziskovanje celotne high street ponudbe.

proljetne haljine
Mango
proljetne haljine
Zara
proljetne haljine
H&M
proljetne haljine
Massimo Dutti
proljetne haljine
Zara
proljetne haljine
H&M
proljetne haljine
Mango

Foto: Instagram (@jeannedamas) Zara, Mango, H&M, Massimo Dutti

Naloži več
Zapri