Mala bela obleka – elegantna izbira za prihajajoče tople dni
Mala bela obleka – elegantna izbira za prihajajoče tople dni

Mala bela obleka – elegantna izbira
za prihajajoče tople dni

Little white dress ali LWD ali mala bela obleka je kos, ki je v pomladnih in poletnih mesecih v središču pozornosti. Ko smo brskali po spletnih mestih priljubljenih high street znamk ali znamk ulične mode, smo opazili, da imajo bele obleke posebno kategorijo. Če bi nas bilo treba še kaj prepričevati, da je ta kos oblačila popolni spomladanski hit, zdaj ne več.

lwd
@lizzyhadfield

Odmakni se, mala črna obleka

Čeprav je mala črna obleka nekaj, kar bo za vedno (moralo biti) del naših garderobnih omar, sprememba letnega časa spremeni tudi izbiro oblačil. V središču pozornosti so trenutno male bele obleke, ki so priljubljene zaradi svoje vsestranskosti in, če se odločimo pametno, tudi udobja. Ko gre za belo obleko, res ni pravil – na voljo so v vseh materialih in stilih in resnično je mogoče najti popolno, ne glede na stil, ki vam je ljubši.

Kako jih kombiniramo?

Čeprav nas pri outfitih vodi moto, da slike povedo več kot tisoč besed, obstaja nekaj pravil, po katerih se držijo dekleta iz Instagrama. V dneh, ko sije sonce, smo navdih našli pri Lauren Ladnier, ki nosi belo obleko čez kavbojke. Dodaten stilski pridih bomo dosegli s kovinskimi balerinkami, ki so še vedno v trendu. Bella Hadid je nosila malo belo obleko na minimalističen način. Njena oprijeta, ženstvena obleka je idealna izbira za bolj svečan dogodek. Dober material je obvezen, zato izberimo bele obleke iz bombaža in lanu. Mala bela obleka in jakna čez? Zakaj pa ne – pravi Caroline Stordahl. Večplastno oblačenje je vedno in, še posebej spomladi.

little white dress
@laurenladnier
little white dress
@laurenladnier
Naloži več
Zapri