Mrežaste balerinke so nepričakovano postale glavni trend za toplejše dni. Nekaj najbolj nosljivih modelov v nadaljevanju
Mrežaste balerinke so nepričakovano postale glavni trend za toplejše dni. Nekaj najbolj nosljivih modelov v nadaljevanju

Mrežaste balerinke so nepričakovano postale glavni trend za toplejše dni. Nekaj najbolj nosljivih modelov v nadaljevanju

Lansko leto so bile mrežaste tkanine eden največjih trendov. Mesh, torej mrežasti materiali, so s svojo nežno in hkrati drzno prosojnostjo postali popoln trend za tiste, ki želite združiti ženstvenost s prefinjenostjo.

Oblikovalci so mrežast material domiselno vključili v različna oblačila, od majic, oblek in kril do modnih dodatkov in celo čevljev. Ta trend je omogočil neskončno ustvarjalnost in odprl vrata novim modnim trendom. In kot kaže, bo ostal z nami tudi v novem letu. Balerinke so prve na vrsti.

Balerinke s pridihom

Medtem ko se je zdelo, da je ponovni vzpon balerink neizogiben, je bila svetovna obsedenost z mrežastimi balerinkami nepričakovana. Mrežaste balerinke, ki so bile prvič predstavljene na lanski modni reviji Alaïa, so osvojile ljubitelje mode in se uvrstile na seznam želja mnogih.

Zaradi briljantnih detajlov in prozornega materiala so te balerinke ‘it’ čevlji leta. Z združitvijo dveh velikih trendov, balerink in mrežastega materiala, smo lansko poletje dobili čevlje, ki vsakemu outfitu dajejo svežino, novost in modernost.

Jennifer Lawrence, Sofie Richie in Elsa Hosk so se po mestu sprehodile v najnovejših mrežastih balerinkah Alaïa in še dodatno dvignile priljubljenost tega modnega fenomena. Ob njih so se s kombinacijami z balerinkami sezone pohvalile tudi vplivnice na Instagramu.

Od modne piste Alaïa do naših uličnih trgovin

Mrežasti material ni več omejen na tradicionalne črne ali nevtralne tone. Različni slogi, barve in zapleteni dodatki na balerinkah so zavzeli osrednje mesto, kar je klasičnim balerinkam dalo svež pridih in prefinjeno posodobitev. Nove balerinke vaši kombinaciji dajejo nežen in ženstven, a oster in moderen pridih.

Kombiniramo jih lahko od skrajnosti do skrajnosti, z maksi denim krilom in jopico ter kovinsko torbico za vpadljiv, trendi outfit ali v kombinaciji z midi obleko, dežnim plaščem in oversized torbo za praktičen mestni outfit. Poleg tega jih lahko kombinirate s širokimi kavbojkami in oversized blazerjem ter klasično majico in tako dosežete prefinjen videz.

Eksotičen pridih

FOTO: Instagram (@mayastepper, @dana_zkt, @christopher_esber @hoskelsa @nathaliarbmedeiros), Farfetch, Zara, H&M, Mango, Alaïa, Massimo Dutti,

Naloži več
Zapri