Pomlad v pastelih: 5 modnih kosov, ki bodo prava osvežitev vsakodnevnih kombinacij
Pomlad v pastelih: 5 modnih kosov, ki bodo prava osvežitev vsakodnevnih kombinacij

Pomlad v pastelih: 5 modnih kosov, ki bodo prava osvežitev vsakodnevnih kombinacij

Prvi modni znanilci pomladi so zagotovo oblačila in dodatki v pastelnih tonih in cvetlični potiski. Francoska vplivnica Chloe Lecareux je uživala na Azurni obali in nam prikazala serijo outfitov v nežnih barvah ter nas motivirala, da razpakiramo poletno garderobo ali se preprosto odpravimo po modnih spomladanskih nakupih.

Pomlad je čas, ko pustimo besedno zvezo tihi luksuz (pardon, Sofia Richie) in končno implementiramo barve, potiske in vzorce v vsakodnevne outfite. Najpogumnejši bodo pastelne barve kombinirali skozi celoten outfit, večina nas pa bo izbrala bolj klasične podlage in pop barvne detajle, ki bodo popeljali pomladno zgodbo naprej. Mi pa vas popeljemo na pastelno modno pustolovščino s top 5 najljubšimi iz novih kolekcij.

Trend pomladi so pastelni odtenki

Plisirana krila, svileni šali in vse v pastelnih tonih in vzorcih. Enak poudarek dajemo čevljem in očarljivim modnim dodatkom, zato se podajamo na avanturo, imenovano pastelna pomlad.

Če vam je všeč minimalizem, ko gre za stajling, pogumno sklenite mini kompromis in se podajte v pastelno čudežno deželo in si predstavljajte to kot izlet v zabaviščni park – seveda ne hodite pogosto, a vaš pustolovski duh vas včasih zavede. Izhod iz cone udobja je bil vedno zaželen, še posebej v pomladni in poletni sezoni.

Pastelne klasike

Plisirano midi krilo s cvetličnim motivom, statement očala s pastelnimi okvirji ali umazano roza semiš gležnjarji? Brezčasna srajca z ikoničnim vzorcem Emilija Puccija ali svileni šal s podpisom Prada, ki vam bo služil leta (če ne desetletja)? Vse to so kosi, ki bodo popestrili vašo vsakodnevno modo in prebudili dekliško energijo.

Zdaj je v veljavi izraz pastelna pomlad (čeprav nas temperature varajo, kot da je tu že poletje), Chloe pa naj vas navdihne, da v prihodnje outfite vnesete pridih stare hollywoodske romantike. Morda se to pomlad ne bomo sprehajali po Croisette de Cannes, a nihče nam ne preprečuje, da bi se oblekli, kot da smo na jugu Francije.

*Članek je prevzet iz Journal.rs.*

Foto: Zara, Farfetch, Instagram ( @chloelecareux)

Naloži več
Zapri