Kultni film iz 80. let dobiva priredbo, kot producentka se podpisuje Jennifer Aniston
Kultni film iz 80. let dobiva priredbo, kot producentka se podpisuje Jennifer Aniston

Kultni film iz 80. let dobiva priredbo, kot producentka se podpisuje Jennifer Aniston

Jennifer Aniston se je ponovno odločila, da nas preseneti s svojimi umetniškimi, poklicnimi in vizionarskimi sposobnostmi. Kultni film 9 to 5 namreč dobiva svojo priredbo pod producentsko taktirko Jennifer Aniston in njene filmske partnerice Kristin Hahn. Film je trenutno v nastajanju, oskarjevka Diablo Cody pa pripravlja najnovejši osnutek priredbe te filmske klasike.

9 to 5

Originalni film 9 to 5 predstavlja ameriško kultno satirično komedijo iz 80. let. Film je režiral Collin Figgins, igrale pa so Dolly Parton, Jane Fonda in Lily Tomlin. Igralke so upodobile delavke, ki se odločijo maščevati svojemu egoističnemu šefu, ki ga igra Dabney Coleman. Iz filma je nastala istoimenska situacijska komedija, ki je bila na ABC predvajana od leta 1982 do 1983. Parton, Tomlin in Fonda so pravtako igrale v dokumentarcu iz leta 2022 Still Working 9 to 5, ki se osredotoča na vpliv klasičnega filma 40 let pozneje.

Poleg tega, da je napisala besedilo in glasbo za 9 to 5, je Dolly Parton napisala glasbo in besedilo za istoimensko glasbeno priredbo, nominirano za nagrado Tony.

Kaj lahko pričakujemo?

To ni prvi producentski podvig slavne igralke. Podpisuje se namreč pod produkcijo številnih kultnih filmov in serij. Vsi se spominjamo serije Morning show in vsega pompa, ki ga je prinesla s seboj. Poleg Morning showa so na seznamu ostalih serij in filmov še: Murder Mystery,  Friends: The Reunion, Dumplin’, The Yellow Birds, Cake in Life of Crime. Jennifer Aniston se je do zdaj izkazala za odlično producentko, zato nam verjetno ni treba skrbeti za priredbo priljubljenega filma.

Ali bo zaplet ostal enak, kakšne novosti bodo uvedene in koga lahko pričakujemo v glavnih vlogah, so le nekatera od vprašanj, ki za zdaj ostajajo uganka. Moramo biti potrpežljivi in ​​počakati na produkcijo velikih umetniških, igralskih in producentskih umov.

Naloži več
Zapri