6 novih serij, ki so vam morda ušle izpod radarja in so vredne ogleda
6 novih serij, ki so vam morda ušle izpod radarja in so vredne ogleda

6 novih serij, ki so vam morda ušle izpod
radarja in so vredne ogleda

Leto se je šele dobro začelo, pa že kar mrgoli novih televizijskih naslovov. Med tistimi, ki so zaznamovale prve mesece, sta zagotovo dve Netflixovi serijiFool me Once in Griselda, zanimanje pa je upravičila tudi nova adaptacija ene najbolje ocenjenih serij vseh časov – Avatar: The Last Airbender.

Po mesecih čakanja je na male zaslone končno prispela nova sezona serije True Detective, o kateri vam poleg miniserije Masters of the Air prinašamo vtise.

Spodaj vam predstavljamo preostale nove serije, ki so vam morda ušle izpod radarja, a jih je vredno dodati na svoj seznam za gledanje.

Gospodin i gospođa Smith

Mr. & Mrs. Smith

Filmska različica zdaj že kultnega filma je svetu dal Brangelino, enega največjih pop fenomenov 21. stoletja. Zgodba o poklicnih morilcih in zakoncih, ki iz lovcev postanejo lovljeni, je na male zaslone prispela v začetku februarja. Glavna zgodba je podobna, so pa določene razlike v scenariju, zaradi katerih je vredno dati seriji priložnost. Nastala je za program Prime, glavni vlogi pa sta zaupani Donaldu Gloverju in Mayi Erskin.

Death and other details

Death and Other Details

Luksuzna potovanja, nenavadni potniki, najboljši detektiv na svetu in en umor. To so mali namigi, ki razkrivajo zaplet nove skrivnostne serije Death and Other Details, ustvarjene za platformo Hulu. Če vas ta naslov spominja na filmsko uspešnico Knives Out, se ne motite. Če vam je bil ta všeč, dajte tej štiridelni seriji priložnost.

Expats

Expats

Priredba romana Izseljenci nam prinaša zgodbo treh Američank, ki živijo v Hong Kongu. Prve epizode, predstavljene na Amazonu, so prejele številne pozitivne ocene. Ob tem so pohvale namenjene predvsem igralski predstavi Nicole Kidman, ki jo vidimo kot enega od treh naslovnih likov.

Sexy Beast

Sexy Beast

Naslov vas lahko zavede! Gre pravzaprav za britansko kriminalistično serijo, ustvarjeno za platformo Paramount+. Gre za predzgodbo istoimenskega filma iz leta 2000, v katerem je naslovna vloga pripadla . Sledi razmerju med najboljšima prijateljema Galom Doveom in Donom Loganom, ki se skupaj zapleteta v londonski kriminalni svet v devetdesetih letih.

PS: Ko že govorimo o serijah, ki so predzgodbe, lahko na seznam dodate tudi serijo Ted.

Echo

Echo

Iz sveta filmov Marvel je prispela še ena serija, ustvarjena za platformo Disney+. Gre za miniserijo Echo, ki je nastala po istoimenskem stripu. V njej najdemo naslovno junakinjo Mayo Lopez, ki se vrača v svoje domače mesto, kjer se mora sprijazniti s svojo preteklostjo, se ponovno povezati s svojimi indijanskimi koreninami ter sprejeti svojo družino in skupnost. Prva sezona je sestavljena iz 5 epizod.

Criminal record

Criminal Record

Ljubitelji kriminalnih serij, ki iščejo nove naslove, bi morali dati priložnost seriji Criminal Record, ustvarjeni za platformo Apple+. Predpostavka je naslednja: dva detektiva, eden na zatonu in drugi na začetku svoje kariere, se spopadeta zaradi starega nerešenega primera umora. Nato sta go prisiljena rešiti skupaj …

Foto: IMDb

Naloži več
Zapri