TALKS – novi podkast Saint Laurenta, ki nas popelje v zakulisje te modne hiše
TALKS – novi podkast Saint Laurenta, ki nas popelje v zakulisje te modne hiše

TALKS – novi podkast Saint Laurenta, ki nas
popelje v zakulisje te modne hiše

Imamo nov podkast podjetja Saint Laurent, ki ga lahko poslušate in gledate na YouTubu. To je podkast TALKS. Podkasti so v zadnjem času postali priljubljen način preživljanja prostega časa. Zabavni in poučni – od podkastov, ki nas popeljejo po muzejih, do tistih, ki vam lahko pomagajo premagati določene karierne izzive … podkasti postajajo današnji vir informacij. Če niste vedeli, Saint Laurent že ima serijo podcastov, imenovano Smoking.

Intimni pogovori

Saint Laurent TALKS predstavlja novo serijo posnetih pogovorov z osebnostmi iz sveta filma, fotografije in umetnosti. Intervjuvani so tesni sodelavci podjetja in kreativni direktor Anthony Vaccarello. Specifična estetika, črno-bela scenografija daje vtis intime, gostje govorijo o svojem zasebnem življenju … Francoski novinar Augustin Trapenard intervjuva goste in jim zastavlja intimna vprašanja o njihovi karieri in življenju v minimalističnem interierju.

Talks Saint Laurent podcast
/ SAINT LAURENT YOUTUBE PRTS /

Juergen Teller

Gost prve epizode tokratnega podkasta je Juergen Teller, nemški fotograf, dolgoletni umetniški sodelavec Anthonyja Vaccarella. Intervju sledi podpori Saint Laurenta pri organizaciji Juergenove nove razstave I need to live, ki je bila v Grand Palais Éphémère. Razstava je potekala v Parizu od 16. decembra 2023 do 9. januarja 2024. Trenutno lahko obiščete razstavo v Muzeju umetnosti in oblikovanja Triennale di Milano.

Podkast je na voljo na YouTubu in vseh večjih podkast platformah.

/ SAINT LAURENT YOUTUBE PRTS /

SMOKING

TALKS ni prvi podkast Saint Laurenta. Prvega, ki je izšel leta 2022 in se imenuje SMOKING, lahko poslušate na naslednjih platformah: Apple podcasts, Spotify, Deezer, Soundcloud in Podcast Addict. Podkast SMOKING je posnet v mističnem in talentiranem vzdušju, ki goste spodbuja k prijetnemu počutju. Mistično, skrivnostno – besede, s katerimi bi opisali teme intimnih pogovorov v prvem podkastu. Podkast SMOKING je bil posnet v trgovini The Saint Laurent Rive Droite v Parizu, gostje podkasta pa so bili Catherine Deneuve, Charlotte Gainsbourg, Gaspar Noé, Laetitia Casta in Félix Maritaud.

Naloži več
Zapri