Coachella bo dopolnila 25 let! Kakšna presenečenja nas čakajo na letošnjem festivalu
Coachella bo dopolnila 25 let! Kakšna presenečenja nas čakajo na letošnjem festivalu

Coachella bo dopolnila 25 let! Kakšna presenečenja nas čakajo na letošnjem festivalu

Pomlad je uradno prišla, dnevi so daljši, sonce se ne skriva za temnimi oblaki, narava se prebuja, ptički pojejo in vse kar si želimo je biti zunaj. Festivali so zagotovo glavna atrakcija pomladno poletne sezone in čas je za našega favorita.

Če ste se kdaj spraševali, nad čim so nekatere izmed vaših najljubših popkulturnih zvezd najbolj navdušene, zagotovo imamo odgovor. Coachella praznuje svoj 25. rojstni dan, mi pa vam predstavljamo vse informacije, ki jih morate vedeti o letošnjih glavnih nastopajočih.

Kako se je začelo …

Organizacija slavnega festivala je namreč letos občinstvu obetala veliko presenečenj. Glede na to, da ta kultna žurerska senzacija praznuje 25 let obstoja, pričakujemo več kot nepozabno druženje. Naš zdaj najljubši festival je navdihnil ikonični nastop zasedbe Pearl Jam. Po dobro obiskanem koncertu je frontman te skupine videl potencial na območju doline Coachella in predlagal ustanovitev festivala. Prvi festival Coachella je potekal oktobra 1999 in je od takrat nepogrešljiv dogodek za celotno zabavno industrijo.

Kaj, kdaj in kje ?

V času od 12. do 14. aprila in od 19. do 21. aprila se bo odvijal najljubši festival vseh oboževalcev in pripadnikov hollywoodske scene. Nezgrešljiva zabava s številnimi zvezdniki, prostor, poln najvplivnejših vplivnežev in odlična glasba, so le delček vzdušja tega dogodka.

Nekaj ​​ur vožnje iz Los Angelesa je dolina Coachella. Ta puščava je prizorišče slavnega festivala. Vendar se večina dogodkov, namenjenih našim najljubšim hollywoodskim zvezdam, dejansko odvija znotraj Empire Polo Cluba, ločenega objekta v tej puščavi. A kot vedno je pravi žur vedno v množici, vsi nastopi pa potekajo na prostornih odrih, na prostem.

Vsako leto fantastična organizacija tega festivala poskuša pripeljati nekaj najbolj iskanih gostov. Lani so bili to zagotovo The Weeknd, katerih novi in ​​že napovedani album nestrpno pričakujemo, mi pa vam predstavljamo nekaj izvajalcev, ki smo jih več kot željni.

@lana.is.playing.

Neizogibno je, da največjo atrakcijo letos zagotovo predstavlja kraljica srčnih utripov – Lana Del Rey. Deset let po zadnjem nastopu na tem festivalu se je Lana odločila znova zatresti West Coast. O kulturnem vplivu in celotni ustvarjalnosti umetnice nam ni treba govoriti, saj nam je več kot jasno, da govorimo o umetnici desetletja.

Z vsakim gibom ta ameriška pesniška duša zasenči internet. Ali je šlo za nov album ali kampanjo Skims za valentinovo, ni pomembno. Če se za projektom skriva Lanin podpis, ga imamo radi in mu zaupamo. Komaj čakamo, da vidimo, kaj nam pripravlja naša vinilna diva, in prepričani smo, čigava množica bo letos najbolj glasna.

Dobila ga je od mame

Victoria Monet, dobitnica grammyja za najboljšo novo izvajalko, bo prav tako ena od nastopajočih na letošnjem festivalu. Ta, zdaj znana pevka, že več kot deset let piše besedila, v katerih grozi svojim kolegom. Še posebej pomembno je sodelovala s pevko Ariano Grande, s katero ima skupno skladbo.

Ultimativni hit On My Momma je zasedel prva mesta na številnih glasbenih lestvicah in še dodatno proslavil to več kot nadarjeno umetnico. Prepričani smo, da je to zagotovo Victorijino leto. Od izvajalke letos pričakujemo več brezčasnih uspešnic in računamo na drobiž glede na to, da pričakujemo ikoničen odrski (in vokalni) nastop.

NaNaNa.mp3

Za remikse, noro vzdušje in house glasbo na vrhu – letos skrbi Peggy Gou. Slavna DJ-ka ne le predvaja in producira fantastično glasbo, ampak je tudi naša največja #lifestyle zaljubljenost. Peggy na kalifornijsko sceno prinaša melodičnost Evrope in Azije in ne dvomimo, da bo zabava čez lužo dobila najboljše iz obeh svetov.

Poleg omenjenih izvajalcev boste letos lahko prisostvovali nastopu številnih izvajalcev kot so Tyler The Creator, J Baldwin, Ice Spice, Jhené Aiko in mnogi drugi.

Naloži več
Zapri