Pogrešate Book Depository? Te spletne knjigarne so odlična alternativa
Pogrešate Book Depository? Te spletne knjigarne so odlična alternativa

Pogrešate Book Depository? Te spletne
knjigarne so odlična alternativa

Potem ko je Amazonova storitev Book Depository po skoraj dveh desetletjih delovanja dokončno zaprla svoja vrata, so številni ljubitelji literature ostali brez možnosti za naročanje tujih izdaj po razumnih cenah.

Odločitev o zaprtju te priljubljene spletne knjigarne utemeljujejo z neugodnimi gospodarskimi razmerami. Book Depository je imel namreč v svoji ponudbi več kot 20 milijonov naslovov in je omogočal naročanje knjig v več kot 160 državah sveta brez zaračunavanja poštnine. V teh časih se je takšen način poslovanja izkazal za nevzdržnega.

kupovanje knjiga

Spletne knjigarne

Ob tej priložnosti se bomo osredotočili na dobre novice, zato vam predstavljamo seznam spletnih knjigarn, ki so lahko odlična alternativa BookDepositoryju.

Prva med njimi je Wordery, ki ima v svoji bazi več kot 10 milijonov naslovov. Sledi BetterworldBooks, spletna knjigarna, kjer lahko dobite nove in rabljene naslove. Dostava v Slovenijo je brezplačna.

Tudi če naročate na spletnem mestu Blackwell, ne bo dodatnih stroškov, saj so vključeni v ceno knjige.

 

knjige

Med spletnimi knjigarnami, ki ne vključujejo brezplačne dostave, je angleška Waterstones, ki je hkrati papirnica in prodajalna spominkov.

Dostavo je treba plačati tudi, če naročite pri AwsomeBooks in Thriftbooks, ki ponujata tako nove naslove kot rabljene knjige, slednje po znatno nižjih cenah.

kupovanje knjiga

Foto: Pexels

Naloži več
Zapri