Želimo biti deklice z biserno skodelico: Našli smo naslov, kje jo lahko naročite
Želimo biti deklice z biserno skodelico: Našli smo naslov, kje jo lahko naročite

Želimo biti deklice z biserno skodelico: Našli smo naslov, kje jo lahko naročite

Sredina tedna je in večina nas že sanja o vikendu in sprostitvi. Občutek, ko se udobno namestimo na sedežno garnituro, zaviti v odejo, s skodelico toplega čaja, je neopisljiv. Ob koncu vsakega dne je pomembno, da se nagradimo s trenutki, ki nas sprostijo. Pa naj bo to gledanje vaše najljubše serije, branje knjige, igranje z otroki ali sprehod s psom. Nekateri pravijo, da je pred spanjem dobro popiti skodelico kamiličnega čaja, saj sprošča, v tem zimskem času pa je koristen tudi za zdravje.

Mediteran za navdih

Da bi s stilom uživali v majhnih ženskih ritualih, želimo čaj piti iz skodelic, ki smo jih našli na Instagramu. Gre za porcelanaste skodelice, ki so prave male umetnine. Za njimi stoji španska blagovna znamka za dekoracijo doma s sedežem na Mallorci, Salaterra Deco.

Na spletni strani navajajo, da je njihov večni navdih za oblikovanje Mediteran, kar je jasno razvidno iz vseh detajlov, ki jih izdelajo. Njihova ponudba obsega pohištvo, svetila, posodo ter izdelke za balkon in vrt.

Biserne skodelice

Nas pa so navdušile unikatne porcelanaste skodelice, od katerih nekatere izgledajo, kot da stojijo na majhnih bisernih oblačkih in blazinicah, vse pa krasi svetleč biserni videz.

Te skodelice so del kolekcije Caimari, ki jo sestavlja šest različno oblikovanih skodelic (Consell, Morella, Portol, Sineau, Jornets in Bienalli).

Salaterra Deco, biserne šalice (6)
Salaterra Deco, biserne šalice (2)
Salaterra Deco, biserne šalice (4)

Tanjurić u obliku jastuka ili oblaka?

Cijena šalica je 50 eura, a možete ih pronaći u raznim veličinama – sa zapremninom od 200 ml do 380 ml.

Bez obzira gdje se nalazite, na stranici piše da nude besplatnu dostavu bez poreza diljem svijeta za narudžbe iznad 100 €! A kakve šalice još možete pronaći u njihovoj ponudi, pogledajte ovdje.

Krožnik v obliki blazine ali oblaka?

Cena skodelic je 50 evrov, najdete pa jih v različnih velikostih – s prostornino od 200 ml do 380 ml.

Ne glede na to, kje ste, spletno mesto pravi, da ponujajo brezplačno pošiljanje brez davka po vsem svetu za naročila nad 100 evrov! Katere skodelice še najdete v njihovi ponudbi pa si oglejte tukaj.

Salaterra Deco, biserne šalice (3)
Salaterra Deco, biserne šalice (5)
Salaterra Deco, biserne šalice (1)

Foto: Instagram, Salaterra Deco.

Naloži več
Zapri