Obožujemo cvetlične instalacije te umetnice
Obožujemo cvetlične instalacije te umetnice

Obožujemo cvetlične
instalacije te umetnice

Obožujemo čudaške kreativne rešitve, impresivne scenografije, zanimive oblikovalce in umetniške direktorje. Umetniška in produktna fotografija je res lahko zelo zanimiva in presenetljiva, zato znamo poiskati navdih na vseh koncih kreativnega spleta. Tako radi spremljamo tudi Delfino Carmona, umetnico, fotografinjo in set stilistko, ki živi in ustvarja v Berlinu.

Njene kreativne vizije predmetov in situacij nas preprosto navdušujejo, še posebej pa smo vedno veseli njenih cvetličnih instalacij, ki izstopajo po nenavadnih oblikah in oblikah ter barvah.

Barve, oblike in situacije

Oblikovanje scenografije je zelo zahtevno delo, še posebej, ko naročnik in sam izdelek iščeta pristnost. Kako najti to ravnovesje med funkcionalnostjo, umetnostjo, ekstravaganco, preprostostjo in vpadljivostjo – je vprašanje, s katerim se vsak dan srečujejo umetniki, ki se ukvarjajo s tovrstnim delom. Delfina je svoje fotografije posipala s pristnostjo, zato je postavitev scenografij zanjo na prvi pogled tako enostavno. Različne oblike in forme, barve in situacije, v katere postavlja predmete, so zanimive in dajejo popolno umetniško kombinacijo, ki nas nekaj časa obdrži na vsaki fotografiji.

Cvetlične instalacije

Še posebej pa so nam v oči padle njene cvetlične instalacije. Skoraj prave male umetnine, preproste, a tako kompleksne – njena igra rož je pravi navdih. Ne glede na to, ali vam lahko pomaga pri vašem ustvarjalnem delu (če vas to zanima) ali vas celo navdihne, da okrasite svoj dom po nekaterih od teh načel. Njena estetika bo zagotovo navdušila tiste, ki se ne bojijo eksperimentirati in radi pokukajo na nekoliko drugačne in bolj eklektične načine. Kaj naj vam rečemo, razen da uživate v harmoniji barv in oblik ter kreativnih rešitvah te zanimive umetnice.

Naloži več
Zapri