Cillian Murphy v novi vlogi – kot obraz modne hiše Versace
Cillian Murphy v novi vlogi – kot obraz modne hiše Versace

Cillian Murphy v novi vlogi – kot
obraz modne hiše Versace

Cillian Murphy in Anne Hathaway, kultni duo, ki se je ustavil tudi pred modno hišo Versace. Oskarjevci nas ne nehajo presenečati in zdi se nam, da je Cillian Murphy zadnje čase nenehno na očeh javnosti. To je seveda razumljivo glede na vse njegove številne dosežke, od Oppenheimerja, prek glavne vloge v filmski priredbi knjige Blood Runs Coal, do vloge v filmu Peaky Blinders. Nova Versacejeva modna kampanja bo tudi prva njegova kampanja za Versace in prikazuje oskarjevca v ključnih in brezčasnih kosih iz moške kolekcije Versace Icons.

Italijanska oblikovalka Donatella Versace je na svojem Instagram profilu ponosno objavila, da bo oskarjevski dvojec novi obraz kolekcije Versace Icons.

Ko sem videla Cilliana na snemanju, sem v njem v isti sekundi videla Versaceja. Močan, neposreden in ikoničen! Cillian je danes eden najboljših igralcev in zelo ga občudujem ter spoštujem. Upam, da vam je ta kampanja všeč tako, kot smo mi uživali v snemanju.

Pred objektivi fotografov Merta Alasa in Marcusa Piggotta se igralca pojavita v središču črno-belega portreta. Videze, ki jih je oblikoval Jacob K. Anne, vidimo v obliki popolne obleke iz jeansa, z drobnimi srebrnimi in zlatimi detajli znamke Medusa (kar je običajno za Versace). Anne Hathaway prispeva k bolj sveži podobi te kolekcije, medtem ko Cillian Murphy nosi moško jakno (ki je videti kot ukrojena zanj) s kovinskimi detajli Medusa Biggie na prsnem žepu.

Anne Hathaway je za Versace Icons na svojem Instagram profilu zapisala: Kakšen talent si. Tako sem ponosna, da te vidim v tvoji evoluciji za Versace Icons. Kolekcija oživi, ​​ko te vidim kako jo nosiš … in tvoja čarobnost sije skozi vsako sliko. Ti si … torej Versace.

Med sezono podelitve nagrad 2024 je Cillian vedno nosil Versace, vključno z obleko po meri Atelier Versace, ki jo je nosil, ko je na 96. podelitvi oskarjev prejel oskarja za najboljšega igralca.

Kampanja Versace Icons s Cillianom Murphyjem se je globalno začela 3. aprila.

Foto: Mert Alas, Marcus Piggott, Instagram: @cillianmurphyofficiall, @versace, @annehathaway, @donatella_versace

Naloži več
Zapri