Ločitveni prstani ali “divorce rings”: Emily Ratajkowski predstavlja novi zvezdniški trend?
Ločitveni prstani ali “divorce rings”: Emily Ratajkowski predstavlja novi zvezdniški trend?

Ločitveni prstani ali “divorce rings”: Emily Ratajkowski predstavlja novi zvezdniški trend?

Nekdanji mož Emily Ratajkowski, Sebastian Bear-McClard, jo je leta 2018 zaprosil s čudovitim zaročnim prstanom z dvema diamantoma različnih oblik. Skoraj dve leti po ločitvi je manekenka ločila diamante in naredila dva prstana ter ju poimenovala ločitvena prstana ali divorce rings. Ali smo priča pojavu novega trenda med zvezdniki? Medtem ko mnogi ljudje, ki so bili poročeni, svoj zaročni prstan pogosto vrnejo bivšemu zakoncu (ali ga prodajo), se drugi, kot je Emily, odločijo, da ga spremenijo.

V objavi na Instagramu 19. marca 2024 je Ratajkowski razkrila podrobnosti za svojima novima prstanoma. Objavila je več svojih slik, na katerih razkazuje diamante, enega v obliki hruške in drugega, brušenega v obliki princese, obdana z dvema trapezoidnima draguljema, vgrajenima v isto kovino.

Divorce rings

Glede na objavo se zdi, da je Emily Ratajkowski sodelovala z Alison Chemla Chetrit, lastnico luksuzne znamke nakita Alison Lou, ki je izdelala njen zaročni prstan, da bi ga spremenila.

“Iz prvotnega zaročnega prstana smo naredili dva prstana, s katerima smo postavili trend … Evo nas spet,” se je glasil napis.

Originalni zaročni prstan

In še nekaj hitrih povzetkov … Dvokaratni diamant v obliki princese in trikaratni diamant v obliki hruške na podlagi iz rumenega zlata je oblikovala Alison Chemla Chetrit. Glede na Page Six je bil zaročni prstan ocenjen na 50.000 do 90.000 dolarjev. Potem ko je Sebastian Bear-McClard pokleknil, se je par leta 2018 na skrivaj poročil. Tri leta pozneje se je nekdanjemu paru rodil sin Sylvester. Septembra 2022 sta vložila zahtevo za ločitev.

Foto: Instagram (@emrata)

Naloži več
Zapri