Kultni teddy plašč Max Mara praznuje deset let in zdaj so izdali modele za najmlajše
Kultni teddy plašč Max Mara praznuje deset let in zdaj so izdali modele za najmlajše

Kultni teddy plašč Max Mara praznuje deset let in zdaj so izdali modele za najmlajše

Teddy material je to jesen in zimo povsod – na modnih pistah, mestnih ulicah in v high street trgovinah, kar nam potrjuje, da se vrača na modno sceno. Od kosmatih balerink in torbic do teddy plaščev in jaken. Teddy material je v hipu prevzel svet mode.

Za voljo najnovejšega trenda moramo povedati nekaj o kultnem teddy plašču znamke Max Mara, ki praznuje prvo dekado svojega obstoja. Ob tej priložnosti so prvič izdali Mini Teddy Coat za punčke, stare od 5 do 12 let.

teddy kaput

Kultni teddy plašč praznuje desetletnico

Max Mara obhaja veličastno obletnico obstoja svojega modnega fenomena, imenovanega teddy plašč, saj je minilo je že celo desetletje, odkar se je modni svet zaljubil v ta trendovski kos. Zagotovo se spomnite ulic in trgov, preplavljenih s pisanimi in mehkimi plašči – od slavnih do navadnih zemljanov, vsi smo nosili svojo različico. Ne glede na to, ali gre za kričečo rožnato ali klasično rjavo barvo, teddy plašč je modna klasika, ki se ne pozablja.

teddy kaput

Teddy plašč kot navdih iz 80. let

Max Mara je ta model prvič predstavila leta 2013, in sicer po navdihu modnega kosa iz arhiva 80. let. Zaradi edinstvenega in inovativnega kroja je odlična izbira za mnoge, hkrati pa gre za eleganten in vpadljiv, izjemno topel in udoben modni kos, zato je prva izbira za zimsko vreme. Izdelan je iz vrhunske mešanice mehke volne ovc in alpak ali kamel na svileni podlogi.

Vsestranski in praktičen kos lahko nosite h glamurozni kombinaciji ali pa ga oblečete čez vsakodnevni outfitteddy plašč je odličen za različne sloge in priložnosti.

teddy kaput
teddy kaput
teddy kaput

Max Mara lansirala modele, ki jih je navdihnil kultni teddy plašč

Deset let pozneje se stvari niso spremenile. Teddy material je še vedno velik trend med modnimi navdušenkami, pozabljen pa ni niti kultni plašč. Čeprav več ne preplavlja ulic modnih metropol, ostaja top izbira v hladnem vremenu.

Max Mara je ob veličastnem prazniku izdala novosti, ki so jih navdihnili klasični teddy plašč in najnovejši trendi. Skupni imenovalnik modernih in sodobnih modelov sta kakovosten teddy material in inovativen videz.

Za mrzle dni, ki so pred nami, izberite oversized plašč s kapuco. Oblecite ga čez poljubno kombinacijo, obujte gležnjarje in že ste pripravljeni na zimo.

teddy kaput

Plašč z bleščicami je še en model v nizu, ki ga navdihuje ta trend. Bleščice in sijaj dodajo razkošje in glamur, zaradi česar je popolna izbira za uradne in svečane priložnosti ter nočne izhode.

teddy kaput

Za ležeren in sproščen videz izberite kratke modele in jih kombinirajte v najrazličnejše outfite – od svečanih do ležernih. Njihov vpadljiv ovratnik in rokavi različnih dolžin dodajo tem modelom pridih pristnosti in privlačnosti.

teddy kaput
teddy kaput
teddy kaput
teddy kaput

Vse omenjene modele poiščite na spletni strani Max Mara.

Foto: Max Mara

Naloži več
Zapri