Novo modno sodelovanje! Modna ikona Victoria Beckham se podpisuje pod novo kolekcijo Mango
Novo modno sodelovanje! Modna ikona Victoria Beckham se podpisuje pod novo kolekcijo Mango

Novo modno sodelovanje! Modna ikona Victoria Beckham se podpisuje pod novo kolekcijo Mango

V zadnjih nekaj letih opažamo vse večji trend sodelovanja med high street znamkami in znanimi svetovnimi oblikovalci. Lansko leto sta zaznamovali dve taki veliki sodelovanji – H&M in Rabanne ter težko pričakovana kolekcija H&M in Mugler, ki je bila (pričakovano) razprodana v rekordnem času. Letos je podobno strategijo ubrala španska veriga Mango, ki združuje moči s stilsko ikono Victorio Beckham.

Victoria Beckham x Mango

Stilska ikona in modna vizionarka Victoria Beckham nenehno navdušuje s svojimi novimi projekti in neverjetno predanostjo modni industriji. Njena pot od pop zvezde do cenjene svetovno znane oblikovalke ne priča le o njeni vsestranskosti, ampak tudi o njeni nesporni strasti do mode. Njene kreacije so brezčasne, elegantne in sofisticirane, hkrati pa zelo nosljive za vse priložnosti. Po nedavni modni reviji, o kateri so vsi govorili, je Victoria Beckham pokazala svojo moč v modni industriji, ki neutrudno stremi k dvigovanju standardov in definiranju novih trendov.

Ker so njeni kosi pogosto na seznamu želja, je novica, da je združila moči s high street znamko Mango, razveselila vse ljubiteljice mode. Kot je bilo napovedano, bo kolekcija predstavljena 23. aprila v izbranih trgovinah Mango in tudi na spletu. Predlagamo, da si pravočasno označite datum v svojih koledarjih, saj bo kolekcija po napovedih razprodana v rekordnem času.

Kolekcija, ki jo je navdihnila modna ikona Jane Birkin

Spomnimo, Victoria Beckham je pred 20 leti živela v Španiji, ko je njen mož David igral za nogometni klub Real Madrid, zato je to sodelovanje na nek način prišlo kot nostalgična oda preteklosti. Po drugi strani pa je Victoria ob tem sodelovanju izjavila, da sta jo navdihnila francoski film La Piscine (Bazen) in modna ikona Jane Birkin, zato so promocijsko kampanjo posneli ob bazenu. Modni kosi iz kolekcije ostajajo podpisani z Victorijino prepoznavno brezčasno estetiko Beckham. Popolnoma krojen bel kostim, obleka z globokim V-izrezom in nekaj kosov v nežno rožnatih odtenkih naredijo to kolekcijo zelo zaželeno in nosljivo.

Ko je špansko podjetje Mango pred tremi dnevi na svojem Instagram profilu objavilo ekskluzivno sodelovanje, nismo niti slutili, da gre za sodelovanje s stilsko ikono Victorio Beckham. Veselimo se 23. aprila, ko bo celotna kolekcija predstavljena in na voljo za nakup.

Naloži več
Zapri