New Balance je izdal študentske čevlje, Crocs pa vpadljive superge … mnogim se bodo zdeli vprašljivi
New Balance je izdal študentske čevlje, Crocs pa vpadljive superge … mnogim se bodo zdeli vprašljivi

New Balance je izdal študentske čevlje, Crocs pa vpadljive superge … mnogim se bodo zdeli vprašljivi

Nekateri se obračajo k minimalizmu, drugi k maksimalizmu, Crocs in New Balance pa k inovativnosti. Že dovoljkrat smo videli, kako se je igra s čevlji razvijala in modernizirala v zadnjih nekaj letih. Šli smo skozi fazo očetovskih superg in nogavic Balenciaga ter čevljev Loewe in MSCHF, navdihnjenih z risankami, pri katerih je Crocs igral veliko vlogo s svojimi rumenimi škornji Crocs. Globalna obsedenost z nenavadnimi in vpadljivimi supergami in čevlji se je za trenutek umirila, mi pa smo uživali v pisanih, a še vedno zelo nosljivih silhuetah adidasovih modelov Samba in Spezial. Sedaj kot najnovejši izdelek na modno sceno prihajata dva modela čevljev s podpisi znanih velikanov v obutveni industriji. Družbena omrežja se že razburjajo o tej novici … ali bomo tudi mi te čevlje videli na naših ulicah? Čas bo pokazal svoje.

Kakšni inovativni modeli prihajajo na modno sceno, izveste spodaj.

Superge Crocs

Salehe Bembury je znano ime v modni industriji in to s pravim razlogom. Inovativni oblikovalec premika meje normalnega in s svojim dizajnom združuje sodobnost in urbanost. Njegovo ime stoji za najnovejšimi Crocsovimi supergami Juniper, a tudi za vrsto drugih dizajnov znanih znamk, kot sta Yeezy in Versace. Že leta 2021 je predstavil prvo sodelovanje s Crocsom. Rezultat uspešnega sodelovanja je bilo še več kolekcij znanih reliefnih modelov Crocs slides. In zdaj kot zadnja novica, preko njegovega Instagram profila prihaja kul model superg Crocs. Skozi dizajn je razviden njegov pečat in njegova ljubezen do barv, reliefnih silhuet in vijugastih linij. Verjamemo, da ta model superg ne bo za vsakogar, vsekakor pa smo navdušeni nad novimi Crocs supergami, ki bi lahko zatresle modno sceno. Superge bodo na trg prišle to pomlad, kupite pa jih lahko na spletu preko Be A Spunge in spletnega mesta Crocs ter v izbranih maloprodajnih trgovinah.

New Balance je po uspešnih supergah oblikoval športne copate

Suradnja koja može poći u oba smjera. Radi se o Junya Watanabe MAN x New Balance suradnji. Na ovogodišnjem muškom Tjednu mode, Junya Watanabe je predstavio najnoviji model obuće – Hibrid New Balance tenisice i trendi koledžice. Već smo pričali o popularnim koledžicama, koje se iz dana u dan razvijaju i prilagođavaju novim trendovima. Luksuzni brendovi konstantno rade na novim i atraktivnim dizajnima, a ovaj će zasigurno zadiviti mnoge. Kroz jednostavnu siluetu i iconic New Balance dizajn japanski dizajner, Junya Watanabe, nije napravio puno, ali su rezultati uspješni.

Sodelovanje, ki gre lahko v obe smeri. To je sodelovanje Junya Watanabe MAN x New Balance. Junya Watanabe je na letošnjem tednu moške mode predstavil najnovejši model obutve – hibrid superg New Balance in trendovskih študentskih čevljev. Govorili smo že o popularnih študentskih čevljih, ki se iz dneva v dan razvijajo in prilagajajo novim trendom. Luksuzne znamke nenehno delajo na novih in privlačnih dizajnih in ta bo zagotovo navdušil marsikoga. S preprosto silhueto in ikoničnim dizajnom New Balance japonski oblikovalec Junya Watanabe ni naredil veliko, a rezultati so več kot uspešni.

Junya Watanabe
Junya Watanabe

Foto: Launchmetrics/ Spotlight, Instagram (@salehebembury)

Naloži več
Zapri