Kako pravilno vzdrževati luksuzne torbe in čevlje?
Kako pravilno vzdrževati luksuzne torbe in čevlje?

Kako pravilno vzdrževati
luksuzne torbe in čevlje?

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste kupili nekaj, kar je bilo dolgo na vaši listi želja? Ali pa nosili prve dni in izgubili zanimanje tako za izdelek kot za vzdrževanje? Ali pa novo vrečko po nekajkratni uporabi vrnete nazaj v vrečko za prah, jo obesite na prvi ročaj in pozabite nanjo do naslednjega nošenja? Gulity as charged.

Ne skrbite, niste edini in psihologi ta pojav pojasnjuje kot izgubo zanimanja za nekaj, kar je že postalo vaše. Ekipa Journala želi ozaveščati, da je vzdrževanje dragih kosov enako pomembno kot vlaganje vanje, in odkrili smo zaveznika, ki nam pri tem pomaga – Take care of fashion.

Zakaj je vzdrževanje pomembno?

Vsi, ki imamo na svojem seznamu vplivnežev spletno vplivnico Chiaro Ferragni, dobimo napade panike, ko fotografira svojo garderobo. In ja, v njej torbice Chanel in Birkin, zložene ena na drugo, upognjene in natlačene v kotih. Kljub temu, da Chiara Ferragni vsakodnevno dobi eno od teh dizajnerskih torbic, nas je vseeno prizadelo, ko jih vidimo v tako neurejenem stanju.

Ker pri nakupu high end dizajnerskih torb, kaj šele high street torb, ne dobimo vložkov, ki bi ohranili prvotno obliko, se je manekenka Zorana Petrović domislila pametne poslovne ideje in lansirala Take care of fashion.

Ta blagovna znamka se ukvarja z izdelavo plišastih blazin za vaše torbe in čevlje. Njihov namen je ohraniti prvotno obliko, takšno kot je bila ob nakupu. In ker so torbice različnih oblik in velikosti, je Zorana z ekipo skrbno pretehtala vse in izbrala najbolj priljubljene modele.

take care of fashion

Dimenzije

Na njihovi Instagram strani, v poudarkih najdete vse podrobnosti o dimenzijah blazin in modelih torb, ki so jim namenjene – če imate kakršnekoli dvome, pa jim lahko pišete privat in postavite dodatna vprašanja. Blazine so na voljo v štirih atraktivnih barvah – oker, temno modri, otroško roza in nevtralni bež. Vse blazine vsebujejo logotip blagovne znamke, izdelane pa so z veliko pozornostjo do kvalitete samega izdelka.

Vložki za čevlje so zaenkrat samo v eni velikosti, lahko pa jih uporabite za copate, čevlje in nekatere pete, v načrtih pa je še širitev tega segmenta, saj so bile torbe do sedaj prioriteta.

Take care of fashion kot življenjska filozofija

Nauk, ki bi se ga morali naučiti skozi to besedilo, je – ohranimo stvari tako, da bodo trajale. Skrb za kose, v katere ste investirali, je nujna. Redno jih čistite z izbranimi izdelki, ohranite prvotno obliko, ko jih pospravite v garderobno omaro ali na polico.

Ta projekt je inovativen in ima fenomenalen pristop – prodaja izdelkov, ki pomagajo ohraniti druge izdelke, in prava uganka je, kako svetovne modne hiše česa takega še niso vključile v osnovno skrb svojih potrošnikov. V nadaljevanju delimo video, ki vam bo pomagal razumeti, kako in zakaj je vzdrževanje modnih dodatkov izjemno pomembno, in vam še enkrat sporočamo – poskrbite za svojo modo oziroma take care of your fashion.

*Članak je povzet iz Journal.rs.

Foto: Đorđe Bukvić x Take Care of Fashion, Dragana Mitrović
Model: Ivana Radoman

Naloži več
Zapri