Priljubljene superge Veja osvajajo s kultnim modelom iz leta 2005
Priljubljene superge Veja osvajajo s kultnim modelom iz leta 2005

Priljubljene superge Veja osvajajo s
kultnim modelom iz leta 2005

Že dobro poznana znamka superg Veja nas tudi letos ni razočarala. Za popoln začetek pomladi so nas razveselili z lansiranjem najnovejšega kultnega modela Volley iz leta 2005. Za kaj gre?

Brazilska znamka superg je znana predvsem po trajnostni proizvodnji in predanosti kakovostnim materialom. Poleg tega se je Veja v zadnjih nekaj letih drastično prebila skozi modno industrijo in prevzela vodilno mesto pri oblikovanju klasičnih superg za vsak dan. Danes so superge Veja postale “must have” v garderobi mnogih žensk in moških. In kaj so nam pripravili naprej, preberite spodaj.

veja naslovna

Veja = pionir v oblikovanju klasičnih superg za vsak dan

Francoska blagovna znamka obutve je najbolj znana po svojih klasičnih supergah. Obenem so kakovostne in udobne, krasi pa jih vsestranski in prefinjen dizajn z ikoničnim logotipom, ki ga ljudje obožujejo. Zato so postali superge priljubljene pri številnih ženskah. Če ste ljubiteljica minimalizma in klasike, vas bodo te trendi superge pustile odprtih ust in postale vaš najljubši par za vsak dan in vsako priložnost.

veja naslovna

Veja Volley superge

In zdaj je Veja kot veliko novost na sceni ulične mode vrnila svoj kultni model superg iz leta 2005. Superge se zgledujejo po odbojkarskih copatih iz 70-ih, zaradi skladne in atraktivne barve pa se odlično podajo aktualni modi. Prav tako prihajajo modeli v različicah iz platna, usnja in semiša. V ponudbi so klasični beli modeli s krem ​​in rjavimi podplati ter barvitim logotipom Veja in so idealni za tiste klasične in elegantne duše, ki obožujejo minimalizem, med priljubljenimi pa so zagotovo atraktivni in vpadljivi modeli iz semiša v krem ​​in rjavi barvi ter model v platneno črni barvi … Za tiste, ki imate radi kombinacijo vintage stila in popularne Miu Miu estetike.

veja naslovna

Kako stilizirati nove superge Veja?

Omenili smo že, da so superge Veja vsestranski modni kos za vsak stil, priložnost in estetiko. Medtem ko nekatere trendi superge pašejo le na določen stil, boste model Veja Volley lahko kombinirali skoraj s čimerkoli. Oblikujte svoje najljubše superge Veja s širokimi kavbojkami, srajco s črtastim ovratnikom in maksi dežnim plaščem ter dodajte kul klobuk in statement sončna očala. Nosimo jih lahko tudi v poslovnih kombinacijah s slip krilom in očarljivo pletenino ter oversized blazerjem. Kombinaciji dodajte preveliko usnjeno torbico kot praktičen modni dodatek za v službo, poigrate pa se lahko tudi s svilenim šalom, ki si ga boste zavezali okoli vratu ali kot detajl na torbici.

Oblikujte svoje superge s klasično mini belo obleko, vpadljivo rdečo torbico in odrezano denim jakno, ko pridejo pravi pomladni dnevi.

Ni stvari, na katero novi model superg Veja ne bi pristajali.

Veja tenisice
Veja tenisice
Veja tenisice
Veja tenisice
Veja tenisice
Veja tenisice
Veja tenisice
Veja tenisice

Foto: Veja

Naloži več
Zapri