Trenutno najbolj gledani seriji na Netflixu: nenapovedani naslovi, ki so uspešno našli pot do občinstva
Trenutno najbolj gledani seriji na Netflixu: nenapovedani naslovi, ki so uspešno našli pot do občinstva

Trenutno najbolj gledani seriji na Netflixu: nenapovedani naslovi, ki so uspešno našli pot do občinstva

Ko gre za nove Netflixove naslove, ki so uspešno pritegnili pozornost občinstva, seriji 3 Body Problems in The Gentlemen ne zapuščajo lestvice najbolj gledanih. Vendar sta prestol zasedla dva precej nepriljubljena naslova.

Prva med njimi je francoska kriminalistična miniserija Anthracite, v kateri spremljamo detektivko, ki poskuša najti svojega ugrabljenega očeta. Hkrati je dolžna rešiti pozabljeni primer, povezan z nevarno versko sekto, saj je v njem ključ do izginotja njenega očeta.

Antrachite

Midsummer Night

Na drugem mestu trenutno najbolj gledanih serij je še ena, ki ni iz angleškega govornega območja. Gre za norveško miniserijo Midsummer Night (Midtsommernatt), ki je postavljena na predvečer kresnega večera. Družinsko srečanje bo odlična priložnost za razkritje dolgo varovanih skrivnosti. Njihovo izpostavljanje bo sprožilo verižno reakcijo in povzročilo velike spremembe.

Zanimivo je, da preostali novi naslovi na Netflixu, ki vam jih prinašamo, niso nastali v angleško govorečem svetu. Od Koreje do Španije, spodaj vas čaka majhno televizijsko popotovanje!

Midsummer Night

Iron Regin

Med najbolj gledanimi serijami je španska trilerska serija Iron Regin (Mano de hierro), ki spremlja dogajanje okoli mednarodnega tihotapljenja kokaina. Dogajanje se nahaja v Barceloni, vzrok za zaplet pa je pošiljka, ki bo močno spremenila razmerje moči na trgu.

Iron Regin

Supersex

Na seznamu novih naslovov, ki so poželi veliko zanimanja, se je znašla tudi italijanska biografska dramska televizijska serija Supersex. Film temelji na življenju slavnega porno igralca Rocca Siffredija in nas popelje v zakulisje sveta filmov za odrasle. Gre za naslov, ki že tedne ne zapušča lestvice najbolj gledanih.

Supersex

Furies

Francoska serija Furies nas popelje v pariško kriminalno podzemlje. Zgodba spremlja Lyno, dekle, ki hrepeni po običajnem življenju, a je odraščala v kriminalnem okolju. Ali sploh lahko uide usodi …? To je serija, ki jo mnogi primerjajo z deli Luca Bessona in če ste ljubitelj njegovega dela, ji vsekakor dajte priložnost.

Furies

Queen of Tears

Med novimi naslovi, ki so prispeli na Netflix, je korejska dramska serija Queen of Tears. V njej spremljamo zakonski par, ki se sooča s krizo in bo spoznal, da še vedno obstaja druga priložnost za ljubezen.

Queen of Tears

The Signal

Nemška miniserija The Signal (Das Signal) spremlja primer izginotja slavne astronavtke in načrt njene družine, da jo najde. Kljub slabim kritikam je bila ta trilerska serija med najbolj gledanimi na priljubljeni pretočni platformi.

Foto: IMDb

Naloži več
Zapri