Optika Oculto je predstavila novo kolekcijo legendarnih očal Moscot
Optika Oculto je predstavila novo kolekcijo legendarnih očal Moscot

Optika Oculto je predstavila novo
kolekcijo legendarnih očal Moscot

Včeraj je v splitski optiki Oculto potekala predstavitev nove kolekcije očal Moscot. Ekskluziven dogodek je privabil številne zvezdnike in ljubitelje mode. Ta legendarna znamka očal že stoletja izžareva svojo edinstveno estetiko, ki predstavlja kombinacijo tradicije in inovativnosti. Moscot ni le blagovna znamka, ampak sinonim za kakovost, stil in dolgotrajno družinsko tradicijo. Iz New Yorka se je razširil po vsem svetu in osvojil srca ljubiteljev mode, umetnosti in elegance.

Oculto Moscot event predstavljanje naočala
Oculto Moscot event predstavljanje naočala
Oculto Moscot event predstavljanje naočala

Tradicija, ki sega globoko v preteklost

Moscot, kot eno najbolj prepoznavnih imen v svetu očal, nosi v sebi večstoletno tradicijo družinskega poslovanja, kakovostne izdelave in brezčasnega stila. Moscot, ustanovljen leta 1915 na Lower East Side v New Yorku, je iz majhne trgovine z očali v ulici zrasel v svetovno znano blagovno znamko, prisotno v več kot 90 državah po vsem svetu. To ni klasična zgodba o znamki očal, ampak tudi o družini, ki je prenašala znanje in strast skozi generacije.

Hyman Moscot, pradedek ustanovitelja, je začel prodajati očala na vzhodni strani Manhattna in postal prepoznaven po vozičku, na katerem je prevažal svoje blago. Njegov sin je nadaljeval tradicijo, čez čas pa so se pridružili še drugi družinski člani. Skozi štiri generacije je družina Moscot negovala dediščino in integriteto znamke ter ohranjala slavni vtis »sosedske optike«. Njihova usmerjenost v ročno izdelavo in kakovostne materiale je zagotovilo vzdržljivost in prepoznavnost očal Moscot po vsem svetu.

Oculto Moscot event predstavljanje naočala
Oculto Moscot event predstavljanje naočala

Očala kot izraz pristnosti

V elegantnem svetu očal Moscot se vsak par spremeni v ročno izdelano mojstrovino. Moscot ponuja široko paleto modelov, med katerimi izstopa klasični model Lemtosh. Pomembno je poudariti, da Moscot ni mimobežen modni trend. Njihova očala so nosili številni slavni in vplivni ljudje po vsem svetu, od legendarnega Andyja Warhola do sodobnih stilskih ikon, kot je Harry Styles. Moscot s svojimi modeli spodbuja pristnost, kolekcije pa odsevajo raznolikost in pestrost sveta okoli nas ter ponujajo širok izbor barv in kombinacij, ki se zlahka prilagodijo vsakemu slogu in značaju.

Oculto Moscot event predstavljanje naočala

Moscot pri nas

Novo kolekcijo očal Moscot najdete v optiki Oculto v Ljubljani in v Splitu. V Ljubljani jo najdete na Trubarjevi 24, v samem središču mesta. Optika Oculto je že skoraj dve desetletji sinonim za kvalitetne in skrbno izbrane dioptrijske in sončne okvirje svetovnih oblikovalcev, za redke dragulje, modele v le nekaj izvodih po vsem svetu, kot tudi omejene ročno izdelane kolekcije najboljših svetovnih oblikovalcev. Po dolgoletni tradiciji v Zagrebu so enak koncept dela uporabili tudi v optiki Oculto v Ljubljani in Splitu, kjer si lahko ogledate in preizkusite ponudbo sončnih in dioptrijskih okvirjev s popolno kontrolo vida.

V optiki Oculto najdete omejene kolekcije ekskluzivnih svetovnih umetniških znamk očal: Rigards, Jacques Marie Mage, Anna – Karin Karlsson, John Dalia, Masahiromaruyama, Vava, Massada, Moscot, Götti, Sabine be, Kuboraum.

Oculto Moscot

Foto: PR

Naloži več
Zapri