Še eno v nizu legendarnih sodelovanj – Scarlett Johansson je novi obraz modne kampanje Prada
Še eno v nizu legendarnih sodelovanj – Scarlett Johansson je novi obraz modne kampanje Prada

Še eno v nizu legendarnih sodelovanj – Scarlett Johansson je novi obraz modne kampanje Prada

Prišla je pomladna sezona in z njo nove kolekcije, navdihi in poslovne usmeritve naših najljubših modnih velikanov. Zdi se, da so modne hiše tokrat svojo nalogo vzele več kot resno. Ker vemo, da so zvezdniške kampanje naši absolutni favoriti, so to sago dvignili še na višjo raven. Nič manj kot Versace in Fendi se je tudi Prada znašla v epicentru modne moči. Versace je predstavil ikonični duo igralcev Cilliana Murphyja in Anne Hathaway, medtem ko je Fendi slavil družinske korenine s Kate in Lilo Grace Moss.

Tudi Prada ni prespala zvezdniškega vala. Še več, Prada je iz svojih arhivov v čast klasiki potegnila eno svojih najbolj legendarnih sodelovanj – torbico Galleria. Italijanska modna hiša je tokrat k sodelovanju povabila igralko Scarlett Johansson.

Močni dvojec

To ni prvič, da kultni dvojec sodeluje skupaj. Slavna ameriška igralka je bila namreč že v vlogi ambasadorke italijanske modne hiše, kar ji je več kot dobro uspelo. Ne skrivamo, da je ta ameriška zvezdnica ena izmed naših ljubljenk ekranov, na njen nastop v modni industriji pa smo čakali kar dolgo časa.

Italijanska modna hiša je tokrat navdih našla v igralstvu. Igralka je v likih, ki jih upodablja, ves čas v procesu transformacije in prenove, a vsakemu od njih na nek način daje osebno noto. S tem načelom se je poistovetila tudi ena naših najljubših modnih hiš – Prada, ki je to načelo videla tako na filmu kot v modni industriji. Zgodovino omenjene modne hiše je vedno spremljalo iskanje novih navdihov in načinov izražanja. Blagovna znamka je tokrat fokus svojega druženja s slavno igralko našla v samem procesu približevanja različnih vlog in likov.

Nova modna kampanja

Sama modna kampanja se je osredotočala na tehniko in uglajenost, tako igralsko kot oblikovno v modni industriji. Fotografiranje v New Yorku prikazuje Scarlett skozi statične in gibljive slike, v katerih igralka izpopolnjuje svoje znanje. Vsakdanja modna izbira slavne igralke je kultna torbica Galleria, ki jo namesto plastičnega izdelka vidi kot življenjsko orodje.

Ob vsakodnevni osebni in poslovni preobrazbi se preoblikuje tudi njena dnevna oprava. Vendar pa je torbica Prada Galleria del čisto vsake oprave. Kultna torbica preobrazi, dopolni in v vsak videz vnese pridih ikoničnosti.

Prada nam je dala še en razlog, zakaj so njihovi kosi absolutni must have. V zvezi s tem nas zanima, katera različica torbice Galleria se bo uvrstila na sam vrh vaše modne liste želja?

*Tekst je prevzet iz portala Journal.rs.

Foto: PRADA, Instagram ( @prada)

Naloži več
Zapri